Loading...

PVV boos op Kinderen Voor Kinderen

21,722 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Oct 28, 2009

De PVV wil van minister Plasterk weten waarom in een liedje van Kinderen voor Kinderen 27 keer Allah Akbar, de veroveringskreet van de jihad, werd gezongen.
"In het liedje baklava of rijstevla wordt maar liefst 27 keer geroepen dat Allah groot is", aldus Martin Bosma, woordvoerder van de partij van Geert Wilders. Het is volgens hem de derde keer in korte tijd dat de publieke omroep islam-propaganda bedrijft richting kinderen.

Bosma: Nederlanders worden op deze manier vernederd. Wij moeten het islamitisch imperialisme accepteren en ons er weerloos tegenover opstellen. Dat is constant de boodschap van de staatsomroep. Onlangs stelde ik Kamervragen aan de minister over een peuterprogramma van Teleac waar kinderen door koning Koos wordt verteld dat op het Suikerfeest iedereen snoepgoed krijgt. Er was recent ook het programma Koekeloere, eveneens van Teleac, waarin werd uitgelegd hoe kinderen aan Ramadan moeten doen. De multiculturalisten kennen geen enkele schaamte meer. Het multiculturele geloof is in de samenleving op sterven na dood, maar op de publieke televisie is het (gesubsidieerd en wel) nog springlevend.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...