Loading...

Arron Group

6,672 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 8, 2009

Arron heeft in de loop der jaren bewezen een succesformule te hebben neergezet. En naast dat, een sterke positie aangenomen binnen de automatenbranche. Hetgeen geresulteerd heeft dat Arron diverse samenwerkingsverbanden met automaten- en ingrediënten leveranciers heeft.
De markt waarin Arron zich begeeft is nog steeds sterk groeiende.
Arron ziet deze groei de komende tien jaar nog sterk toenemen. Zowel in marktsegmenten als; bedrijven voorzien van versnaperingen voor tussendoor, maar juist ook op scholen en bij de diverse instellingen die Nederland telt.

Om deze marktsegmenten nog beter te kunnen bedienen is er gekozen voor drie concepten om de doelgroepen te benaderen.
-Arron Vending; beheer en exploitatie van consumptieautomaten.
-Arron Koffie; levering van koffie en -apparatuur voor het MKB.
-Arron Fresh; Catering concept speciaal voor onderwijsinstellingen.

Dit alles onder het mom van één aanbieder, één aanspreekpunt = duidelijkheid = Arron.
Uiteraard wordt deze visie gedeeld in een handboek ten behoeve van onze franchisenemers.

Kort samengevat: De markt voor diverse behoefte voorzieningen, en de invulling hiervan, vertoont een sterke groei. Een sterke, regionale klant- en servicegerichte benadering is de basis voor succesvolle groei.Arron Koffie
Heerlijk genieten van een lekker kopje koffie. Dat wil je thuis. Maar óók op je werk. Verwen uw medewerkers daarom met een pittige espresso of een romige cappuccino. Schenk uw klanten een overheerlijke wintermelange, een authentieke zwarte koffie of een verkwikkende donkergebrande café au lait. Arron Koffie is het beste op smaak in een door ons geselecteerde koffieautomaat. Door de perfecte afstemming tussen onze koffie en onze apparatuur. Dus... wilt u maximaal genieten van de beste kwaliteit koffie? Wenst u optimaal gebruiksgemak van compacte volautomatische koffieapparatuur? Stelt u prijs op een hoog serviceniveau, snelle leveringen en mensen die alert inspelen op uw individuele wensen? Maak dan kennis met het grote genieten dat Arron Koffie heet.

Rubriek: Koffie-automaten

Overige kenmerken
Snoepautomaat, schoolcatering, catering, frisdrankautomaat, Animo, Necta, Jura, Saeco, koffie, koffieautomaat, espressomachine, thee, waterkoelers, broodjes, broodjesautomaat, snackautomaat, frisdrank, watercooler, koffiebonen, schoolcateraar, cateraar, koffieleverancier, espressobonen, machine verhuur, drankautomaten, koffie bestellen, capuccino, Wurlitzer, ijsthee, waterkoffie, melk, suiker

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...