Loading...

Hänel Lean-Lift® (Nederlandse)

1,976 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 22, 2010

Hänel Lean-Lift®
Flexibiliteit, effectiviteit en rendabiliteit


Economie, efficiëntie en ecologie -- dat zijn eisen waaraan een moderne intralogistiek moet voldoen

Met de Hänel Lean-Lift® bieden wij een hoogwaardig hightechsysteem voor magazijnorganisatie en beschikbaarstelling van materiaal aan, dat tijd, opslagruimte en kosten bespaart en een aanzienlijk efficiënter arbeidsproces mogelijk maakt.

Meer dan 60% ruimtebesparing
De Hänel Lean-Lift® benut de beschikbare ruimte in de hoogte -- net als een hogestellingmagazijn/automatisch magazijn voor kleine onderdelen. In tegenstelling tot zo'n magazijn slaat de Lean-Lift® de onderdelen echter zonder ruimteverlies qua hoogte geoptimaliseerd op. Daardoor ontstaat op een minimaal grondoppervlak een maximale opslagcapaciteit.
Dit bespaart kosten en helpt de oppervlakte van een overdekte ruimte efficiënter te benutten.

Efficiëntie
Talrijke bedrijven over de hele wereld gebruiken de Hänel Lean-Lift® om het rendement op het gebied van voorraadbeheer en beschikbaarstelling te verhogen. Hänel biedt ook individuele speciale uitvoeringen om de efficiëntie van de Hänel Lean-Lift® nog meer te verhogen. Een highlight is de Hänel EcoDrive® -- efficiënte energieterugwinning bij de Hänel Lean-Lift®.

Ergonomisch en veilig
Het ergonomisch werken minimaliseert de lichamelijke belasting van de medewerkers. Daarbij overtreft Hänel de huidige veiligheidsnormen ruimschoots

Tijdsbesparing
De Hänel Lean-Lift® brengt het opgevraagde artikel binnen enkele seconden automatisch naar de werkopening, waar het op ergonomische hoogte uitgeslagen kan worden.
De mens gaat niet naar het artikel, maar het artikel komt naar de mens toe. Toegangstijden worden aanzienlijk verkort en er kunnen veel meer artikelen verzameld worden.

Optimaal onderdelenmanagement
De moderne Hänel microprocessorbesturingen kunnen als zelfstandig magazijnbeheer ingezet worden of met het computersysteem van de klant communiceren.
Een overzicht van de voorraad is altijd gegarandeerd.

Wij hebben het milieu hoog in het vaandel staan
Het spreekt voor zich dat de productie in onze drie fabrieken aan de meest recente milieurichtlijnen voldoet en deze richtlijnen zelfs overtreft: er worden uitsluitend milieuvriendelijke en recyclebare materialen gebruikt.
Niet alleen de productie, maar ook de Hänel Lean-Lift® zelf voldoet aan de ecologische principes van Hänel. Bovendien draagt de Hänel EcoDrive® bij aan de vermindering van de CO2-emissies.

De juiste beslissing
Als u uw intralogistieke concept wilt verbeteren en kosten wilt besparen, moet u in ieder geval eerst met de specialisten van Hänel praten -- zij ontwikkelen namelijk samen met u 'uw op maat gesneden intralogistieke concept'.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...