Loading...

Pasi Nurmisen Ilmaveivi (Mertaranta edit)

2,774,360 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 16, 2011

Pikku juttu Aamulehdessä 5.5.2012
http://www.aamulehti.fi/Kiekko/119474...

Ei voinu vastustaa kiusausta niin väsäsin pikaisesti mertarannan selostamaan tilanteen. Mainittakoon vielä että videon ei missään nimessä ole tarkoitus pilkata Pasi Nurmista, tämä hieno mies oli hakemassa meille MM kultaa! Se on aivan oikein että ottaa ilon irti ja kunnolla. Tämä ei ole tehty pilkalla, tämä on tehty riemulla ja ilolla, kiitos Leijonat, kiitos Pasi ja loputkin tiimistä.

Osoite Facebookin "Pasi Nurmisen ilmaveivi" sivustolle
http://www.facebook.com/pages/Pasi-Nu...

English:
Video was recorded when the finnish hockey team won the world championship 2011 and arrived home. Pasi Nurminen, our retired goaltender (1994 - 2005), current goaltending consultant tripped at the airport and possibly knocked his head to the trophy. Trophy got a little dent but luckily that is just a copy of the real one that's locked in a safe place.
I recorded a voice clip of the speech of finnish hockey commentator Antero Mertaranta from the famous "zorro"goal what Mikael Granlund made against Russia and edited the clip so that it suits this video.
( Watch the clip of "zorro"goal here http://www.youtube.com/watch?v=xo729T... )

Ofcourse the video is funnier to finnish people because we understand what Antero is shouting but i wrote there subtitles so others could understand too.

-------------------------------------------------------------------------------
Kuulin tuossa kaverilta joka oli vieraillut Tampreella jääkiekkomuseossa että tästä videosta on myös sielä maininta ilmaveivikenkien rinnalla, eli Mertaranta Editkin on nyt oikeasti jääkiekkohistoriaa. Kaverin sanoin:
Siellä oli kaikenlaisten historiallisten lätkävarusteiden joukossa vitriinissä esillä Pasi Nurmisen "ilmaveivikengät"
Alla luki seuraavanlainen teksti:
Pasi Nurmisen kotiinpaluussa tapahtui pieni kompurointi jonka lehdistö nosti uutisaiheeksi. Asia räjähti kuitenkin valtaisaksi ilmiöksi, kun eräs henkilö keksi liittää alkuperäiseen videoon Antero Mertarannan selostuksen Mikael Granlundin ilmaveivimaalista.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...