BE

Loading...

Interstuhl - MOVYis3 - Sioen furniture

339 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 15, 2014

Bureaudraaistoel, rugleuning gestoffeerd, synchroontechniek met Body-Float-effect, traploze gewichtsregeling (armleggers optioneel)

MOVYis3 staat voor een zitcomfort dat meestal alleen ervaren wordt in de eerste klasse. Net als elke andere Interstuhl stoel, zijn de vorm, functie en ergonomie allen gericht op het verstrekken van een echt goed zitten ervaring. Deze bureaustoel verhoogt synchroontechniek op een echt premium niveau - dit is wat we het Body-float effect noemen. Het gevoel is zwevend en gewichtloos. Het ontwerp is licht, dynamisch, zuiver. Een bureaustoel voor vandaag.

Voor meer informatie, bezoek de website http://www.sioenfurniture.be/producte...

Wat betreft ergonomie heeft Sioen Furniture door zijn uitgebreid assortiment steeds de gepaste stoel om eventuele gezondheidsklachten te verhelpen of te vermijden. Door een persoonlijke instelling van de stoel kunnen we het juiste gebruik van de ergonomische instelmogelijkheden garanderen en kan u weer zorgeloos zitten. Bij Sioen Furniture zijn we ook gespecialiseerd in de opbouw van een ergonomische werkomgeving en dit aan de hand van ergonomische bureaustoelen, bureaus en tafels.

Sioen Furniture is gelegen in het Vlaams-Brabants dorpje Bierbeek. Hierdoor zijn we vooral actief in de regio’s Leuven, Korbeek-lo, Aarschot, Kessel-lo, Herent, Rotselaar, Zaventem, Tervuren, Holsbeek, Tienen, Lubbeek, Boutersem, Keerbergen, Tremelo, Boortmeerbeek, Sint-truiden, Diest...

www.sioenfurniture.be

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...