Loading...

Opremanje enterijera

599 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 10, 2015

http://www.majstori.co/
Telefon: +381 (0)11 3440 137, +381 (0)11 3449 736

Mi smo „Majstori“ d.o.o. Nastali smo 1994. kao samostalna trgovinska radnja, da bismo u naredne tri godine izrasli u privatno preduzeće. Iza nas je 18 godina opremanja prostora zavesama i garnišnama na majstorski način!
Naša maloprodajna delatnost obuhvata saradnju sa velikim brojem renomiranih arhitekata i dizajnera enterijera, sa kojima smo do danas opremili veliki broj luksuznih objekata, privatnih kuća i poslovnih prostora širom Srbije i regiona. Naše zavese i garnišne krase domove mnogih ličnosti iz kulturnog i javnog života, brojne hotele i javne ustanove.
Uporedo sa time razvijali smo se i kroz veleprodaju garnišni, u saradnji sa drugim majstorima koji izrađuju zavese. Od samog početka rada direktni smo uvoznici garnišni svetski priznatog brenda KIRSCH. Dobroj saradnji sa drugima svakako doprinosi i bogat stalni lager različitih tipova garnišni koje radimo na meru. Ponosni smo na činjenicu da smo među prvima u Beogradu koji su u svoju ponudu uvrstili garnišne sa mehanizmom za povlačenje zavesa.
Opremanje zavesama, dekorativnim tkaninama i garnišnama je bitan element u oblikovanju Vašeg prostora. Za nas su Vaše želje i potrebe na prvom mestu. Izbor tipa garnišni i načina postavljanja i šivenja zavesa, uz postizanje maksimalne racionalnosti u utrošku tkanine i cenama zahtevaju angažovanje profesionalaca. Naša usluga obuhvata besplatan dolazak radi snimanja objekta i uzimanja mera, projektovanje, pomoć pri odabiru tkanina i kompletnu realizaciju dogovorenog rešenja. Godine iskustva i stotine zadovoljnih klijenata najbolje govore o našim kriterijumima, posvećenosti sa kojom pristupamo poslu i uspešnosti naših rešenja.
Mi smo mala i nepretenciozna firma koja je dobro ime stekla negujući besprekoran kvalitet robe i izrade, ljubaznost i razumne cene – i iznad svega vodeći se najvišim estetskim standardima.
https://www.facebook.com/GarnisneZave...

All photos used in this video slide were made during the years of our work and are the property of our company "Majstori" d.o.o.

I created this video with the YouTube Slideshow Creator (http://www.youtube.com/upload)

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...