Upload

Loading...

De Nieuwe Wildernis - Trailer - 26 september in de bioscoop

185,485

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 20, 2013

http://www.facebook.com/denieuwewilde...
http://www.denieuwewildernis.nl

Onder de rook van Amsterdam, in een van 's werelds dichtst bevolkte landen, op een stuk land dat veertig jaar geleden nog onder water stond, heeft zich een natuurgebied ontwikkeld van internationale allure. In de Oostvaardersplassen speelt zich een uniek schouwspel af: de natuur bepaalt hier het ritme. Het resultaat is een ongerept stuk wildernis in de drooggelegde Flevopolder dat model staat voor Nederlandse deltanatuur.

EMS FILMS heeft als eerst exclusief toestemming gekregen om alle seizoenen in de Oostvaardersplassen in beeld te brengen. De Nieuwe Wildernis legt de ziel van deze bloeiende, waterrijke delta bloot. De film wordt een visueel spektakel, waarin zowel de schoonheid als de rauwe wildernis in beeld wordt gebracht. De makers van de film willen verrassen en verbazen.

De Nieuwe Wildernis is een natuurspektakel, een film voor het hele gezin. Door een heldere verhaallijn kan de kijker zich identificeren met de hoofdrolspelers. De 'Circle of Life' van de Oostvaardersplassen wordt prachtig in beeld gebracht. Matthijs van Nieuwkerk (De Wereld Draait Door) was bij het zien van de eerste beelden verbijsterd: "Ik zou bijna willen zeggen, trots als wij kunnen zijn, dit is bijna BBC-kwaliteit."

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...