Loading...

'MUTE' [teaser]

12,038 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 24, 2013

Binnenkort verschijnt van de hand van Studio Job, Joris & Marieke een korte film getiteld 'MUTE'. Alle stemmen in de film werden ingesproken, of eerder ingeschreeuwd, door rapper Fresku. Nu alvast een kort kijkje in de keuken.

De afgelopen winter werkten Job, Joris & Marieke aan deze bijzondere film die op 26 september op het Nederlands Film Festival in première gaat.

MUTE is een film over een wereld bevolkt door mensen zonder mond, dit gegeven leidt uiteraard tot onhandige situaties, maar gelukkig geeft een bloederig ongeval hun leven een andere wending.

Na de première zal de film te zien zijn op het Youtube kanaal van Top Notch. Excelsior brengt de soundtrack van MUTE uit, die is gemaakt door de band Happy Camper.

Clipmakers Job, Joris & Marieke zijn onder meer bekend van hun video voor Gers Pardoel's 'Ik Neem Je Mee', de populairste Nederlandse YouTube muziekvideo ooit. Sindsdien maakten ze onder meer een adembenemende video voor Fit en ook de single van Rico's (Opgezwolle) tweede soloalbum 'Irie' zal door hen worden gevisualiseerd.


http://jobjorisenmarieke.nl/
http://www.top-notch.nl/

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...