Loading...

Hadd menjek Istenem

1,078,685 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 5, 2009

Comments • 246

8VOXhumana
Efektusok nélkül valóban szép ez az ének. Nem tudom miért, a természetes emberi hangot jobban szeretm, mint ahogyan az "élő" hangszer hanját is. Isten az embert szép természetes hanggal teremtette, nem ilyen "Alvin és a mókusok" efektussal. Ha már Őt dicsérjük, akkor azzal a hanggal tegyük amit kaptunk tőle ajándékba.
View all 9 replies
Hide replies
oOVacskamatiOo
itt mifelénk temetésen éneklik amikor a halottat viszik a sír felé sajnos már én is közel vagyok hozzá nem hiszem hogy lesznek akik éneklik én vagyok itt az utolsó nyakas kálvinista
Erzsike Cseh Jánosné
Csodálatos.A halál félelem megszűnik ,bátorít, hogy az ÚR haza vár
Anna Ferenci
Nem tudom elégszer hallgatni, csodálatos ének
edit bajkó
Áldott legyen az Úr hatalmas neve !
Betta Birke
Közelebb, közelebb, Uram, hozzád! Boldogan ölelem keresztedet át. Édes lesz az nekem, hisz te fogod kezem. Közelebb, közelebb hozzád, Istenem! Ha vándorutamon a nap leszáll, Nyugtot fáradt fejem csak nálad talál. Álmomban rebegem, ó emeld a szívem: Közelebb, közelebb hozzád, Istenem! Lépcsővel álmodom, hozzád vezet, Kegyelmed fölsegít azon engemet. Angyali szózat hív, repes feléd a szív, Közelebb, közelebb hozzád, Istenem! Tövises szűk úton a mennybe fel, Vándorló gyermeked bizton jut majd el. Angyalok szárnyain segíts, segíts nekem. Közelebb, közelebb hozzád, Istenem! Repeső szárnyakon, felhőkön át, A csillagok fölé, fel, Uram, hozzád. Melletted a helyem, ó emeld a szívem. Közelebb, közelebb hozzád, Istenem! Tudom, ha arcodat megláthatom, Végtére majd akkor sok-sok bánatom. Sóhajom végszava e hű ima legyen! Közelebb, közelebb hozzád, Istenem!
View all 2 replies
Hide replies
Mária Kulcsárné Rozgonyi
Ezt az éneket a református imakönyvből tanultam, és ha énekelem, vagy ha hallgatom, mindég nyugalom száll rám.Ha bárkinek bánata, gondja van, kezdje el énekelni, biztosan ,megnyugszik. 
View all 5 replies
Hide replies
daniel Jako
ezt az éneket énekelték a titánikon amikor süjedt
View all 2 replies
Hide replies
Tibor Porhajas
NAGYON FÁJ H A FIZIKAI VILÁGBAN ELSZAKADTUNK, DE A SPIRITUÁLIS VILÁGBAN MINIDIG EGYÜTT VAGYUNK ÉS LESZÜNK!! MERT TE VAGY A PÁROM.TE, A NAGY Ő!
View all 2 replies
Hide replies
Gizela Murvai
koszonom Istenem hogy van esejunk az orokeletre koszonom szepen e szep eneket nektek testvereim
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...