Loading...

Et Ekstremt Netværk???? - SIAD, EDL, Anders Gravers, Robert Spencer, Tommy Robinson

4,686 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 28, 2013

DR Dokumentar 27 februar 2013 20:40 - Et ekstremt netværk

Mette Aaby Andersen havde tilrettelagt programmet.

Medvirkende: Anders Behring Breivik Anders Gravers (SIAD), Robert Spencer (Jihad Watch), Tommy Robinson (EDL), Pamela Geller (SIOA), Mattias Gardell (Svensk religionshistoriker/anarkist og forkæmper for Palæstinenserne, ifølge Wikipedia, og kendt fordi han agerede "ekspert" under retssagen mod den norske korsridder Anders Behring Breivik. Han er forfatter til bogen: "Bin laden i våra hjärtan" - "Bin Laden i vore hjerter, og fremfører omtrent det samme budskab som vores hjemlige Mikael Rothstein, som mener at ord og vold er sådan cirka det samme.) Jacob Scharf (PET chef), Nathan Lean (venstreorienteret fanatisk islamforkæmper), Alan Lake (angivelig pengemand EDL), Philip Traulsen (DNF).

Udsendelsen som ar sammensat af alle mulige gamle klip forsøger at dæmonisere de antiislamiske bevægelser, Anders Gravers, SIAD og EDL, men fejler gevaldigt. Enhver der ikke er helt idiot, kan regne ud hvem det er der er ekstremisterne her, som Robert Spencer så glimrende forklarer. Alle de demoniserede personer gør et rigtigt godt indtryk, og alle de indklippe kommentarer fra bøhmanden Jacob Scharf, som åbenbart beredvilligt agerer politisk dommer omkring hvem der er ekstremister, og hvilke holdninger der er ekstremistiske, kan ikke ændre derpå.

Hvis vi havde et rigtigt patriotisk parti i stedet for DF, så ville der selvfølgelig omgående været klaget til justitsministeren, både over PET chefens medvirken til demonisering af det antiislamiske og nationaltsindede samfund, og DRs propaganda og personforfølgelse.

På den anden side skal islammodstanderne ikke klage. Udsendelser som denne kan kun være med til at styrke de antiislamiske bevægelser og indvandringsmodstanden generelt.

Robert Spencer to journalist: "Anders Breivik blamed the Norwegian journalists for not reporting accurately about the problems in Europe for his shooting rampage. He didn't blame me for it. You blame me for it. He blamed you for it."

Transskription, kommentar mm.:

Uriasposten 2 marts 2013 - DR1 Dokumentar -- Licensfinansieret netværk problematiserer demokratisk modstand mod Islam

http://www.uriasposten.net/archives/4...

Se også: Fra 'Ekstremt Netværk' blev verdensomspændende succes - TV-A om Anti-Islam, SIAD og Anders Gravers

http://www.youtube.com/watch?v=ivId-v...

Ekstremt Netværk??? Aftenshowet om Anti-Jihad - Michael Ellegaard, Chris Holmsted Larsen, Jørgen Bæk Simonsen

http://www.youtube.com/watch?v=sQV9ci...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...