Loading...

Mos Craciun cu Motocicleta la Timisoara (2008) -parada-

12,085 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Dec 21, 2008

Parada, filmuletul de la baietii de la tion.ro "Moş Crăciun a venit la Timişoara cu patru zile înainte de sărbători. Şi nu oricum, ci pe motocicletă. Dacă deobicei Moşul e ajutat de spiriduşi şi reni, de această dată a fost însoţit de alţi 150 de Moşi. Este vorba despre motocicliştii de la „Timişoara Bikers, care sub deviza „Anul acesta Moş Crăciun vine cu Motocicleta, au organizat o acţiune caritabilă.
Timişoara a fost împânzită de Moşi Crăciuni. Ei au făcut un tur al oraşului, dar nu în sănii, ci pe motociclete. Asta pentru că moşii fac parte din organizaţia „Timişoara Bikers. Este al doilea an consecutiv în care moşii pe două roţi împart daruri celor mici.

Motocicliştiilor din Timişoara li s-au alăturat alţi patru bikeri veniţi tocmai din Serbia ca să participe la sărbătoarea Moşilor din oraşul de pe Bega.

Beneficiarii acţiunii caritabile sunt copiii din trei centre de plasament din Timiş, dar şi din oraş. Pentru că au primit de la moşii motociclişti cadouri frumoase, copii au pregătit un spectacol susţinut în sala Filarmonicii din Timişoara."

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...