Loading...

Valon yleinen punasiirtymä ja valon liikeradan muuttuminen

189 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 1, 2014

Eli Aurinko koostuu tihentymistä jotka kierrättävät koko ajan laajenevaa asiaa ja samalla ne itsekin laajenevat. laajentuessaan ne työntävät toinen toisiansa pois päin toisistansa ja siksi laajenevan Auringon keskustaan kohdistuu kova paine ilman vetävää voimaa!

Laajenevasta Auringosta työntyy koko ajan ulos laajenevaa fotonikenttää joka kohtaa sadoista miljardeista galakseista peräisin olevaa laajenevaa valoa! vastaan työntyvistä laajenevista fotoneista peräisin oleva liike / energia kiihdyttää fotoneiden laajenemista ja näin kiihtyvällä vauhdilla laajenevat fotonit työntävät toinen toisiansa pois päin toisistansa, jolloin laajenevan valon vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin fotonit laajenevat!

ja koko ajan kaiken taustalla työntyy joka suunnasta joka suuntaan erittäin vanhojen maailmankaikkeuksien jäänteitä kaiken taustan liikkeenä / energiana joka omalta osaltaan kiihdyttää laajenevien tihentymien kolmiulotteista laajenemista ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen joka on ei yhtään mitään!


Laajeneva avaruus on ihmisen hatustaan tempaisema jumala jota ei ole olemassa! Myös kaareutuva avaruus on vastaava käsite kuin antiikin ajan jumalat joiden avulla seliteltiin luonnonilmiöitä!

Ps. Jos saat ahaa elämyksen tästä videosta, tee oma videosi ja kerro omin sanoin miksi emme tarvitse laajenevaa avaruutta ja kaareutuvaa avaruutta selittämään havaintoja!

:) ;) :)

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...