Loading...

Susan Boyle meghallgatása - magyar felirattal

2,886,360 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 11, 2009

A felvételről és a FELIRATRÓL:

Ha nem találod a feliratot, olvasd végig ezt a leírást és/vagy nézd meg a hozzászólásokat!

A "Britain's Got Talent" (a. m. "Britanniában van tehetség") című verseny harmadik évadjának méltán híressé vált részlete - általam készített magyar felirattal. Helyszín: Glasgow, Skócia (Egyesült Királyság). Dátum: 2009. április 11.

Az említett brit televíziós műsort sokan "a brit Megasztár"-ként emlegetik, ami véleményem szerint téves analógia (bár még mindig pontosabb így nevezni, mint "az angol Megasztár"-nak), mivel ez a műsor nemcsak zenei tehetségeket keres. Bármilyen előadói produkcióval lehet jelentkezni. A fődíj 100.000 font és egy lehetőség a királyi család előtti fellépésre.

Zsűri:
- Simon Cowell író, színész, producer, a Syco tulajdonosa és a zsűri elnöke
- Amanda Holden színésznő
- Piers Morgan író, újságíró, televíziós személyiség

Idézetek Simontól, aki többnyire elsőként nyomja meg a "Vége!" gombot:
"Ismét, csak hogy egy kis lépést tegyünk vissza a valóságba: tudják, hogy mi azért keresgélünk, hátha megtaláljuk a következő David Copperfieldet, Michael Flatleyt, a következő Pavarottit - de ez szörnyű volt."
"Ez egy gyönyörű dal, ha nem Ön énekli éppen."
"Nagy-Britannia nevében nemmel szavazok."
"Ez olyan volt, mintha egy kutya nyávogna!"
"Maga egy undorító teremtmény!"
"Konkurencia nélküli - ez annyira szörnyű volt, hogy leírhatatlan."
"Igen, valóban a legjobb rész előtt nyomtam meg a gombot."
"Tudja, szerintem maga teljesen őrült, de igent mondok."
"Lányok, lehetek őszinte hozzátok? Ez az egyik legrosszabb együttes, amit valaha hallottam életemben!"
"1 millió százalékig igen!"
"Az alapján, hogy szerintem szeretné-e bárki újra megnézni ezt a produkciót, nemmel szavazok."
"Bízhat bennem, amikor azt mondom: ez a közönség nem a legjobb ízlésű, amellyel valaha dolgunk volt."
"Nem a produkcióra mondok igent, hanem terád. Három igent kaptál."Mindenkinek azt javaslom, hogy amikor a környezete el akarja venni a hitét, meg akarja ölni az álmát (kinevetik, kigúnyolják, mondván: "Ez h****ség!", "Ez nem működik!", "Úgysem fog menni!", "Hogy képzeled, hogy sikerülhet? Pont neked?!", "Megőrültél?" "Ne lógj ki a sorból!" "Mikor lesz már valami rendes munkád?" "Azt hittem, ennél több eszed van." "Szállj már le a földre!" "Orvos látott már?" stb. - biztos ismerős valamelyik szöveg), nézze meg ezt a videót! A sztori folytatását is érdemes megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=zdFUpk... .

Ami a feliratot illeti: a YT megint újított. Eddig egy "CC" jelzésű ikonnal lehetett be- illetve kikapcsolni a feliratot. Eddig...

A megfelelő ikon most is a videólejátszó alján van jobb oldalt, csak másképp néz ki. Ha neked is úgy jelenik meg a lejátszó, mint nekem, akkor a fogaskerék mellett balra találod az ikont. Amikor fölötte van az egér mutatója, egy kis buborékban a "Feliratok" szó jelenik meg. :)

Tylla78 - http://szuloneveles.blog.hu


Közlemény: A videó az ITV tulajdona vagy licence. Kizárólag a magyar felirat az én művem. Nem kívánok szerzői jogokat sérteni. A videó a YouTube-on máshol is elérhető - pl. http://www.youtube.com/watch?v=6PPlkO... -, de magyar felirat nélkül. Eme feltöltés egyetlen célja, hogy az eredeti videót az angolul nem értő magyarok számára élvezhetőbbé tegye. Szerény véleményem szerint csak növelni tudja Susan Boyle és az ITV jó hírnevét. Mindazonáltal, amennyiben az ITV úgy véli, hogy ezzel a feltöltéssel megsértettem a jogait, én magam is kérem annak az eltávolítását és az elnézésüket kérem.

Disclaimer: The video is owned or licensed by ITV. Only the Hungarian subtitle is my work. No copyright infringement intended. The video is available elsewhere on YouTube - e. g. http://www.youtube.com/watch?v=6PPlkO... - but without Hungarian subtitles. The sole purpose of this submission is to make the original video more enjoyable to Hungarians who don't understand English. In my humble opinion it can only make both Susan Boyle and "Britain's Got Talent" more famous. However, should ITV consider this submission a copyright infringement, I myself as well ask for its removal and apologize.

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...