Upload

Loading...

Fit & Tourist LeMC - Adieu (making of) #PUMAFastForward

24,680

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 1, 2014

Beluister 'Adieu' het nieuwe nummer van Fit & Tourist LeMC op Spotify (http://spoti.fi/1dXiFXl). De track is gemaakt in het kader van FastForward, een initiatief van PUMA en Top Notch.

Deezer: http://bit.ly/1mHpdcD
22Tracks: http://bit.ly/1q4bNti
Soundcloud: http://bit.ly/1lFl23H

Het project bestaat uit exclusieve samenwerkingen tussen telkens één Nederlandse en Belgische artiest of act, allen in verschillende fases van hun carrière.

Credits: Frank Telli http://franktelli.com/ voor Top Notch & PUMA


PUMA lanceert deze maand samen met platenlabel Top Notch een bijzonder internationaal muziekplatform: FastForward. Dit initiatief brengt veelbelovende Nederlandse en Belgische artiesten samen en geeft hen zo een extra boost in hun carrière. De Amsterdamse rapper Fit en de uit Antwerpen afkomstige hiphop- en kleinkunstartiest Tourist, bijten het spits af.

Het project bestaat uit exclusieve samenwerkingen tussen telkens één Nederlandse en Belgische artiest of act, allen in verschillende fases van hun carrière. De duo's -- waarvan de overige namen in de loop van dit jaar worden bekendgemaakt -- duiken samen de studio in om in één sessie, onder begeleiding van de Belgische producer Cloos, een track te schrijven en op te nemen. De artiesten worden gevolgd en gedocumenteerd tijdens hun kennismaking en het creatieve proces dat daarop volgt. De tracks worden gedurende het jaar uitgebracht en vormen eind 2014 gezamenlijk een EP.

De track die beide artiesten hebben gecreëerd komt op 4 april 2014 uit via Spotify, 22tracks en Soundcloud.

FastForward
Met dit platform heeft PUMA de ambitie om talent te stimuleren om -- zonder belemmeringen -- hun creativiteit te ontplooien. En dit geldt niet alleen op het gebied van muziek; zo zijn de ontwerpers PointDextr (België) en Gieaux (Nederland) aangehaakt voor het artwork van het project.

FastForward is door PUMA tevens uitgerold in de U.K., in samenwerking met online muziek magazine Resident Advisor. Hierbij legt het merk gedurende 2014 verschillende opkomende artiesten vast uit de elektronische hoek. De eerste artiest is Seven Davis Jr. "We hebben voor beide projecten een aantal talentvolle en bevlogen artiesten benaderd -- ieder in een andere fase van hun carrière. Met FastForward willen we een bescheiden steentje bijdragen aan de groei van hun carrière; we geven ze de middelen om nieuwe samenwerkingen aan te gaan en een podium om hun talent te delen met een groter publiek", aldus Joris van Neerbos van PUMA.


https://twitter.com/mcfitvandenamen
https://twitter.com/TouristLemc


http://www.top-notch.nl/
http://www.puma.com/

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...