Loading...

#STOPviolentei

Gaseste copilul! [Nils Frahm, Hammers]

216,345 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 23, 2014

Violența se poate ascunde acolo unde nu te aștepți este mesajul videoclipului interactiv al piesei Hammers a artistului german Nils Frahm.

Acest videoclip face parte dintr-o serie de videoclipuri create de UNICEF pentru piese donate de artiști internaționali. Alte țări sau regiuni care s-au alăturat inițiativei sunt: Paraguay, Tanzania, Liberia și Pacific.

Problema principală în depistarea, corectarea și prevenirea violenței asupra copiilor este dată de faptul că majoritatea oamenilor nu conștientizează consecințele grave pe care anumite gesturi, aparent inofensive, precum tonul ridicat sau chiar indiferența le pot avea asupra copilului.
Deși este un fenomen foarte răspândit în România, violența rămâne invizibilă sau, și mai rău, este considerată un fapt uzual, 60% din populaţie tolerând comportamentul violent în cadrul familiei (2012, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Strategia naţională pentru prevenirea şi combaterea fenomenului violenţei în familie).

UNICEF România desfăşoară o campanie de trei ani, cu scopul de a atrage atenția asupra violenţei asupra copilului, susținută de intervenții de mobilizare comunitară la nivel local.

Te invităm să lupți alături de noi împotriva violenței asupra copiilor.
Spune si TU #STOPviolentei!

Mai multe detalii aici: http://bitly.com/STOPviolentei

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...