Loading...

Zing voor Vrede en Vrijheid - Trailer

730 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 9, 2015

Zing voor Vrede en Vrijheid
Benefietconcert voor vluchtelingen

Organisaties, bewoners, artiesten en vluchtelingen uit Amsterdam Nieuw-West bundelen hun krachten voor een uniek diner en benefietconcert op kerstavond in theater De Meervaart. Het concert wordt georganiseerd door het reART Collective. De opbrengst van de avond gaat naar vluchtelingen, een deel van hen staat zelf ook op het podium.

Een enorm enthousiaste groep vrijwilligers van vele nationaliteiten is hard aan het werk om een succesvol benefiet te realiseren. Gezinnen, stellen en alleenstaanden kunnen op donderdag 24 december samenkomen in De Meervaart - die het theater en al haar personeel om niet beschikbaar stelt - voor een avond vol ontmoeting en uitwisseling.

De avond begint om 18.00 uur met een multicultureel kerstdiner dat wordt bereid door talloze bewoners uit het stadsdeel. Er is plaats voor 250 personen tijdens het diner dat 10 euro per persoon kost. Bij het concert, dat om 20.15 uur begint, is plaats voor maar liefst 800 mensen. Kaartjes daarvoor kosten 5 euro. Mensen met een grote(re) beurs kunnen op de avond zelf ook meer doneren. Er staan donatiepotten voor wie een extra bijdrage wil geven.

Concert
Opbrengst naar vluchtelingen
Het verzamelde geld gaat volledig naar vluchtelingen, het grootste deel gaat via de Hulpkaravaan naar Griekenland. Voor de vluchtelingen in Nederland schaffen we direct aan wat er nodig is in overleg met de vluchtelingen zelf. Een aantal van doet mee aan het concert. Zij zijn heel enthousiast en werken hard aan hun aandeel. Bovenal zijn ze ontzettend blij met de vriendschap en de kans om muziek te maken.

Het betreft geen eenmalige actie. Ook na het concert gaat het reART Collective door met workshops, concerten en evenementen waarin diverse groepen uit de wijk samen komen.

Concert: € 5

Aanvangstijden
17:30 uur: inloop Kerstdiner - 18:00 uur: Kerstdiner -

20:15 uur: Concert Zing voor Vrede en Vrijheid

Kaartverkoop
www.meervaart.nl - kaartverkoop@meervaart.nl of telefoonnummer 0900 - 410 77 77

De Meervaart, Meer en Vaart 270.

reART Collective
info@reartcollective.com

Selim Doğru
artistiek leider&directeur

Dirk Blom
zakelijk leider

productie - vrijwilligers
Hasene Eryiğit
Havva Kara
Marlies Talman

Medemogelijk gemaakt door
Theater de Meervaart
Corendon
Eigenwijks - Slotermeer
Stadsdeel Nieuw-West
Meram

  • Category

  • Song

  • Artist

  • Writers

    • Milton Leeds, Bob Russell, Fred Wise, Nicholas Roubanis
  • Licensed to YouTube by

    • WMG; LatinAutor - PeerMusic, EMI Music Publishing, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA - UBEM, PEDL, BMI - Broadcast Music Inc., LatinAutor, BMG Rights Management, and 2 Music Rights Societies

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...