Loading...

Zeitgeist Addendum (2008) (Svensk Text) (2 timmar 3 minuter)

22,879 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 2, 2011

En film som verkligen ALLA bör se för att förstå vad som egentligen händer i världen och hur korrupt penga-systemet (det monetära systemet) är och hur korrupta ledningarna (den s.k. 'Eliten') i banker, storföretag, media, inom politiken m.m. är.

Titta på den här filmen, och titta gärna mer än en gång, för den innehåller mycket information att ta till sig och att 'smälta' som du aldrig, och jag upprepar: ALDRIG!, har fått eller kommer att få se eller läsa om inom överskådlig framtid i de vanliga medierna inom TV, radio, tidningar m.m. (på engelska: mainstream media).

Du ska veta att den s.k. 'Eliten' och media har den absolut bästa samlade kunskapen inom bl.a. området 'Psykologi' och hur vi människor fungerar och kan påverkas på olika sätt. De vet precis hur du och jag fungerar och vilka 'knappar de ska trycka på' för att manipulera oss och få oss att 'tänka på rätt sätt' och få oss dit de vill!! Och den kunskapen har de tillämpat i decennier, om inte i hundratals år!!!

Om du inte sedan tidigare känner till det som presenteras i denna film kommer du säkerligen att bli rejält omskakad och chockad när du får klart för dig hur världen fungerar och hur förda bakom ljuset vi alla har blivit i decennier, och säkerligen i t.o.m. hundratals år, av den s.k. 'Eliten' inom banker, storföretag, politik och media.

Kom också ihåg att det man på engelska kallar för "Think tank" (på svenska: Tankesmedja eller liknande) är något man ska se på med ytterst kritiska ögon!! Den typen av sammanslutningar/'klubbar' är, och har alltid varit, en av de viktigaste verktygen för denna genomkorrupta elit för att driva igenom sina sjuka och ondskefulla idéer om hur samhället ska fungera.

Och hur samhället fungerar vet ju var och en: De (Eliten) får det bara bättre och bättre på ALLA sätt medan du och jag (den lilla människan/medborgaren) får det bara sämre och sämre på ALLA sätt!!

KANSKE DAGS ATT VAKNA UPP OCH TA TILL SIG LITE ANNAN INFORMATION ÄN DEN DU MATAS MED FRÅN TV, RADIO OCH TIDNINGAR!!

Eller tycker du kanske att allt ser bra ut och att det är helt OK att du och dina ev. barn, barnbarn, barnbarnsbarn o.s.v. i generationer framåt ska betala den korrupta finansvärldens 'misstag' gång efter gång när finansvärlden råkar i 'kris' p.g.a. deras egna, mer eller mindre, kriminella agerande!

Vad gör de s.k. Centralbankerna/Riksbankerna runtom i världen VARENDA gång när en eller flera av 'deras skyddslingar' d.v.s. större banker/bankkoncerner hamnar i kris??? Jo, VARENDA gång dras sedelpressarna igång på riktigt högvarv och miljarder och åter miljarder pumpas in i dessa misslyckade/inkompetenta/korrupta banker/bankkoncerner och till deras kriminella direktörer och styrelser!! Allt givetvis för att rädda dig och samhället, eller hur??

Att DU och dina ev. barn/barnbarn/barnbarnsbarn o.s.v. är de som får betala notan för det 'pengakalaset' för Eliten talar de inte så mycket om utan det handlar ju om att 'rädda ekonomin, jobben, tryggheten i samhället, vården, skolan' etc. etc. etc.

För att bedöma hur bra denna 'Elit' har lyckats med det genom årtiondena behöver man knappast vara raketforskare för att kunna se och räkna ut. Det räcker att man har EN fungerande hjärncell för att göra det!! (Förutsatt givetvis att inte den ensamma stackarn blivit hypnotiserad av de lögner och halvsanningar som vi matas med dagligen i media.)

Sätt nu igång och titta på filmen snarast och sprid den till alla dina släktingar, vänner, bekanta, arbetskollegor, skolkamrater m.fl. m.fl.

Människorna i Sverige (och givetvis i hela världen) bara måste vakna upp ur den hjärntvätt och hypnos de har hamnat i av att bara glo på TV:n med sina lek- och spelprogram, doku-såpor, sport, tävlingar och annat trams och av att läsa alla lögner, halvsanningar och FULLSTÄNDIGT oviktiga 'skitartiklar/skitreportage' i tidningarna!

Till dig som händelsevis tillhör den kategori av människor som kallar alla som kritiserar det s.k. etablissemanget ('Eliten') för deras egentliga avsikter, oduglighet, korruption, inkompetens etc. för 'Konspirationsteoretiker', du kan ju bara ta fram motbevis mot vad som redovisas i t.ex. den här filmen (och många andra).
Men det lär du ju inte göra för du har, som vanligt, inget annat att komma med än att: 'Det är en konspirationsteori'....'Han/hon/de är konspirationsteoretiker'....och en massa annat tomt prat i samma riktning.
Du ska upp till bevis eller så håller du truten din skitpratare!!

Till alla er andra:
Ha' det bra å sköt om er!
Och återigen, se nu filmen och sprid den så mycket som möjligt!

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...