Loading...

Sensitiv Imago – közérthetően

4,309 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 19, 2016

A SENSITIV IMAGO működési elve és egy orvos-természetgyógyász tapasztalatai a készülék alkalmazásáról. Biofizikai készülékeink lehetővé teszik, hogy a teljes emberi szervezet aktuális energetikai állapotát, rendezettségi szintjét (entrópiáját) gyorsan és mindenféle káros mellékhatás nélkül felmérjük, majd levonjuk a megfelelő következtetéseket, és megismerjük az egyes betegségek kockázatát. Emellett a SENSITIV IMAGO alkalmas a különféle baktériumok, vírusok, gombák, paraziták és egysejtűek jelenlétének feltérképezésére, valamint annak kimutatására, hogy ezek a kórokozók aktívan működnek-e a szervezetben.
A készülék további hasznos funkciókat is magában foglal. Többek között alkalmas személyre szóló információs szerek, spektronozódák elkészítésére (ezek a homeopátiás szerekhez hasonlóan működnek), valamint kétféle információs jellegű kezelést -- biofizikai harmonizálást (BFH), illetve frekvencia korrekciót (FRK) -- végezhetünk vele.
Európai Uniós (CE) tanúsítványa szerint a SENSITIV IMAGO a nem-vitális fiziológiai mutatók vizsgálatára szolgáló készülék („Monitoring Device For Non-Vital Physiological Parameters Sensitiv Imago").

Loading...


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...