Loading...

Stefix 95 veegzuigmachine | Elektrische veegmachine kopen | Koop / huur een veeg-/zuigmachine

604 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 6, 2014

(i) https://www.steenks-service.nl/schoon...
(e) info@steenks-service.nl
(t) 0031 (0) 174-510 266

De Stefix 95 veegmachine van Steenks Service heeft een veegcapaciteit van 6200 M² per uur waarmee moeiteloos en stofvrij diverse ruimtes kunnen worden schoongeveegd. Bijvoorbeeld magazijnen, productiehallen, winkels, showrooms en parkeerterreinen/garages. Zowel grove als fijne vervuiling wordt met de Steenks Service Stefix 95 veegmachine opgeveegd en opgevangen in een vuilbak. Kortom, deze multi-inzetbare veegzuigmachine staat garant voor grote prestaties op verschillende open en gesloten terreinen.

Artikelcode: VE0000004
Verkoop type: nieuw
Categorie: Veegzuigmachine
Merk: Steenks Service
Type: Stefix 95
Capaciteit: 6200 M² per uur
Lengte: 149 cm
Breedte: 91 cm
Hoogte: 115 cm
- veegbreedte centrale borstel: 700 mm.
- veegbreedte met 1 zijborstel: 950 mm.
- veegbreedte met 2 zijborstels: 1150 mm. (optie)
- inhoud vuilbak: 62 ltr.
- filter oppervlak: 6 m2
- met elektrische filterklopper
- met elektrische rijaandrijving op achterwielen
- met 24 volt 185 Ah tractie accu
- met hoogfrequent lader
- met accu-indicatie-meter en urenteller

Bij Steenks Service heeft u de keuze uit een groot aantal nieuwe en gebruikte veegmachines van ons eigen merk Stefix maar ook van de merken MP, Gansow, Goodwill, Tennant en vele anderen. Gaat uw voorkeur niet uit naar kopen of heeft u een machine nodig voor een tijdelijk project? Dan kunt u bij ons ook een veegmachine huren.

Er zijn situaties in te denken, waarbij uw voorkeur uitgaat naar huren i.p.v. kopen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan tijdelijke projecten, maar ook wanneer een grotere investering voor u op het moment niet wenselijk is. Om die reden verhuren en leasen wij tegen vaste prijzen zowel nieuwe als gebruikte veeg-/zuigmachines. Hierdoor houdt u altijd controle over uw investering en heeft u geen kosten en zorgen aan het onderhoud en het keuren van de machines.Het transport van de huurmachines kan zowel door uzelf als door ons worden geregeld. Zo kunt u ervoor kiezen om zelf de machines op te halen en retour te bezorgen, maar u kunt het transport ook volledig door Steenks Service laten verzorgen. Daarbij maken wij gebruik van onze eigen transportmiddelen of van onze vaste transporteurs. Leveringen kunnen plaatsvinden in zowel het binnen- als het buitenland. Bij het huren van nieuwe of gebruikte machines, loopt u geen enkel risico. Alle machines worden afgeleverd met 100% garantie op het gebruik tijdens de huurperiode. Ze worden voor levering van A tot Z gecontroleerd, zodat niks aan het toeval wordt overlaten. De machines zijn volledig betrouwbaar en kunnen geheel naar uw wens en behoefte worden ingezet. Huurovereenkomsten kunnen bij Steenks Service voor zowel korte als lange periodes worden afgesloten. Zo behoren lease overeenkomsten voor grote projecten eveneens tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee hoe we op de beste manier invulling kunnen geven aan uw projecten. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het huren of leasen van onze buisrailwagens, elektro trekkers, omsnoeringsmachines of reinigingsmachines? Mail of bel ons. Het team van Steenks Service staat klaar om u van de benodigde informatie te voorzien.
TAGS:
MP
Q95
Q-95

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...