Upload

Loading...

Suriya - LouisBag

37,905

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Nov 15, 2011

Buy here:
http://itunes.apple.com/dk/album/loui... 430823031&ign-mpt=uo=4

S.O.A.P.-pige skifter stil

Suriya blev kendt som den ene halvdel af 90'er hit-gruppen S.O.A.P, dengang under navnet Heidi. Men egentlig er den dansk-malaysiske sangerindes navn Suriyatim, forkortet blot til kunstnernavnet Suriya.

Siden den store musikalske succes har Suriya, i modsætning til sin S.O.A.P.-søster Saseline, holdt sig ude af rampelyset. Men hun har aldrig holdt sig væk fra musikken. I de sidste mange år har man kunne finde Suriya i studiet, både som sangskriver, producer og bag mikrofonen.
Her har hun pudset sine evner af som producer, og samtidig har hun fundet sin helt egen stil, som unægtelig adskiller sig noget fra S.O.A.P.-pigernes bløde pop-univers.

Suriya har i stedet kastet sin kærlighed på den elektroniske house-genre, iblandet hendes helt egen form for rap - paralleller kan drages til old school TLC- og Salt-n-Pepa-numre.

Hendes første single 'Louis bag' er et klart club-hit, der vil være med til at varme de danseglade op til vinterens fester. Samtidig er det et opråb til tidens kvinder, om at være deres egen forsørger, og ikke være afhængig af nogen mand for at leve det gode liv.

 I august 2011 gik Suriya sammen med Saseline, DJ Andreas Kongsted & Emerge sammen indspillede de singlen You Got That (Right Energy)

'Louis Bag' er udgivet af Rooster Records.

Produceret by: Danny Disco & Shamanen
Skrevet af: Paperboy

Label: Rooster Records
Video Director: Daniel Aude
Artist: Suriya

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...