Loading...

Jeroen van Glabbeek en Michel Dupont, MTV, op de Mobile Convention Amsterdam perconferentie -2

154 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 22, 2011

Jeroen van Glabbeek, CM, Raimo Klein -Layar, Michel Dupont -MTV, Martijn Jansen -eBuddy, persconferentie Tweede Mobile Convention Amsterdam
Michel Dupont van MTV beschrijft de mobiele strategie van MTV:,,Mobile is heel groot binnen MTV, maar het is niet s iets wat we er zomaar bij doen. We gaan niet zomaar een mobile afdeling oprichten. Je moet mobile integreren in de Brand MTV. De brand owners van elk land zijn ook verantwoordelijk voor mobile. Mobile komt er automatisch bij. Wat we in augustus gaan doen met die applicatie die we lanceren, zal voornamelijk content centric zijn en we geven de jongeren de controle over die content.De jongeren bepalen verder zelf hoe ze die content gaan delen, dat gaat een eigen leven leiden.''
Op dinsdag 19 april vond de tweede Mobile Convention Amsterdam plaats - www.mobileconventionamsterdam.nl - in de Beurs van Berlage. De Mobile Convention Amsterdam is het platform bij uitstek voor mobiele marketing, diensten en m-commerce in Noord Europa. Een uniek event van CM en Emerce en ontstaan uit de groeiende behoefte aan informatie over mobile marketing en business, .
Tientallen lezingen en workshops werden druk bezocht. Het grote nieuws was dat Nokia actief ontwikkelaars werft en ondersteunt voor het Meego platform. Ook de Nokia QT cross platform -Symbian / Meego app ontwikkeling op Symbian en Meego zal blijvend worden ondersteund. Voor de liefhebbers en ontwikkelaars van Meego was dat een hele geruststelling.
Ook de persconferentie leverde interessante inzichten op. Raimo Klein van Layar gaf een kijkje in de keuken van de moderne High Tech Economie, Michel Dupont van MTV schetste hoe veranderende tijden andere aanpakken vereisen en Martijn Jansen van eBuddy gaf aan hoe je behoorlijk multicultureel moet zijn wanneer je internationaal zaken doet.
Video: Tony Thijs / Open Marketing Foundation

Loading...


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...