Loading...

Guido van Zutphen - Hoor me nou (Officiële Videoclip)

2,995 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Premiered Sep 10, 2019

Op woensdag 11 september presenteert platenlabel Rood-Hit-Blauw de nieuwe single ‘Hoor me nou’ van Guido van Zutphen. Het is een Nederlandstalige bewerking van Johnny Logan’s ‘Hold me now’. De tekst is geschreven door Henny Thijssen, de opnames vonden wederom plaats bij Studio M-Works o.l.v. producer Maarten de Groot.

De voorganger ‘Ik kijk je aan’, die 9 maanden geleden werd gelanceerd heeft het goed gedaan bij de vaderlandse radiostations. De uit Zoetermeer afkomstige zanger hoop met ‘Hoor me nu’ dat succes te evenaren. De officiële releaseparty vindt plaats op zaterdag 28 september 2019 bij Café Lautrec in Zoetermeer. Meewerkende artiesten zijn gastartiesten Donny Ponsen, Fred van Gerven, Henk Kersten, Lennart Koenraads, Elszebeth Heijsteeg en Carl Clancy. Het gratis toegankelijke festijn start omstreeks 20.30 uur.

Omdat veel artiesten tegenwoordig klassiekers in een nieuw jasje steken leek Guido het een prima plan om één van z’n favoriete liedjes van vroeger onder handen te laten nemen. ‘Het onderwerp gaat over de liefde en Henny heeft er een fantastische tekst op geschreven die voor veel mensen herkenbaar zal zijn. De boodschap dat een blik in de ogen meer kan doen dan veel lieve woorden komt zeker over. Het resultaat is een lekker swingend en dansbaar lied waar ik erg blij mee ben', aldus Guido.

De zanger met de bijzondere herkenbare stem laat weten dat hij heel veel geluk heeft gehad met de planning voor de clipopname. ‘Het was de laatste mooie dag in augustus. Tijdens de opnamedag was het ‘slechts’ 31 graden. De dagen daaropvolgend waren erg onstuimig. Samen met clipproducent Jaap van Didden bezocht ik het Zwarte Pad in Scheveningen. Die man ken ik al jaren en levert goed werk af’, meent Guido.

De CD single ‘Hoor me nou’ is vanaf 11 September 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Guido van Zutphen…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten...
Youtube: https://youtu.be/J4eZQ9hqFlg
Spotify: https://open.spotify.com/track/6SsUvI...
Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/hoor...
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/11032...
HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?albu...

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...