Upload

Loading...

Vaccinaties de sluipmoordenaar van de mensheid. Drs. Rebecca Carley

5,770

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Feb 29, 2012

Een lezing van Dr. Rebecca Carley (www.drcarley.com) over vaccinaties. Ik kwam de documentaire bij toeval tegen op Youtube en besloot om deze in het Nederlands te vertalen. Ik weet dat de vertaling NIET perfect is dus BESPAAR COMMENTAAR en geef POSITIEVE kritiek en tips om het te verbeteren! De documentaire zal je waarschijnlijk versteld doen staan als ze doodleuk staat te vertellen dat vaccins eerder averechts werken dan zoals verteld door de medische wereld. De corruptie gaat ook hier heel ver en geld staat weer boven mensenlevens. Ze praat ook over de giftige stoffen in de vaccins zoals: kwik & aluminium. Aluminium vinden we ook terug in chemtrails, waar echt niemand aan kan ontkomen omdat het over ons uitgesproeid word alsof we ongedierte zijn. Dit zijn we helaas ook in de ogen van onze machtselite. zie ook: "What in the world are they spraying" http://www.youtube.com/watch?v=LeVK1g... En "interview met Peter Vereecke" http://www.youtube.com/watch?v=ARzORb... een Nederlandse burgermeester die de onderzoeksrechter al opdracht heeft gegeven dit te gaan onderzoeken wat betreft chemtrails.
daartegenover staan onze slimme indoctrinerende media speelt het spel leuk mee http://www.youtube.com/watch?=1&v... Deze documentaire laat ook mooi zien hoe gevaarlijk een WHO World Health Organization kan zijn. Wat eerder de WSO mag heten World Stealth Organization. Weet je nog dat er oproep is gedaan om iedereen te vaccineren tegen de zogenaamd gevaarlijke Mexicaanse Griep? Dit bleek ook een grote leugen omdat er aan deze griep minder mensen dood gingen als de griep van het jaar ervoor!
Om een beter beeld te krijgen van deze elite en hun geheimzinnige bezigheden kan je het boek "De 13 Satanische bloedlijnen" van R. de Ruiter te bestellen op www.mayrapublications.nl ook de documentaire "End Game" http://www.youtube.com/watch?v=6MXILi... van talkshowhost Alex Jones geeft een goed beeld hiervan! Dit allemaal is onderdeel van het NWO New World Order vergeet landen, vergeet grenzen. Het is nu de 99% Armen tegen de 1% stinkend rijken. Het is tijd om te beseffen dat het pyramidesysteem ook van de hele aarde te maken is! En de machtsverdeling om te draaien en bij de fundering (ons) van de pyramide te brengen!

het doel van deze documentaire is INFORMEREN onderzoek zelf de feiten met behulp van google, wikipedia en de rest van internet. zo makkelijk is het namelijk. en je zult zien dat de
woorden van deze Dr. Carley 100% kloppen oftewel het klopt als een BUS. Meer artikelen en bewijs op deze webpagina: http://www.verontrustemoeders.nl/pagi...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up Next


Sign in to add this to Watch Later

Add to