Loading...

Natura in obiectiv - un subiect despre ariile naturale - campania "Descopera. Pretuieste. Participa"

323 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 7, 2014

O masă rotundă dedicată ariilor protejate, situaţia actuală şi perspectiva extinderii acestora a fost realizată, la 4 octombrie 2014, de Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM), în colaborare cu revista NATURA şi Mişcarea Ecologistă din Moldova, în cadrul campaniei de conştientizare „Descoperă. Preţuieşte. Participă”.

Campania de conştientizare se desfăşoară în perioada aprilie – octombrie 2014, în cadrul proiectului „Campanii media și cooperare pentru o mai bună informare, participare și rezolvare a problemelor de mediu”, realizat de Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic din Republica Moldova şi Asociaţia „Green Network” din Belarus, în cadrul Programului SECTOR al Centrului Regional de Mediu pentru Europa Centrală şi de Est (REC) şi cu suportul financiar al Guvernului Suediei.

Vă propunem să aflaţi şi dvs. despre importanţa şi situaţia ariilor protejate din republica Moldova, vizionând subiectul realizat de Lucia Tăut, autoarea emisiunii "Natura in obiectiv", difuzată la postul public de televiziune Moldova 1.

Mai multe detalii pe www.ecopresa.md

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...