Loading...

Sergio - Lekkere Jongen (Official Music Video)

167,297 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 19, 2016

Download/Stream "Lekkere Jongen" hier: https://lnk.to/LekkereJongen

Dit hadden we van hem nog niet gezien !
‘Lekkere Jongen’ Sergio wordt vuilgebekte hiphop-rapper

Opgepast, want showbeest Sergio is opnieuw uitgebroken én wie dacht dat we van hem alles al gezien hadden, is eraan voor de moeite. Met volle overtuiging en met de nodige tongues in cheek, ondergaat de bekendste Lubbekenaar een muzikale transformatie. In ‘Lekkere jongen’ maken we voor het eerst kennis met de stoere rapper en hiphopper Sergio, die zich met de nodige blingbling laat omringen door 4 bloedmooie vrouwen. Het liedje – dat Sergio zelf heeft geschreven, samen met David Vervoort – heeft een sterk Nederlands accent, waardoor hij met ‘Lekkere jongen’ niet geheel toevallig lonkt naar onze Noorderburen. “Wie weet. Dat zou tof zijn, maar dat is niet mijn eerste betrachting. Ik heb vooral weer mijn goesting kunnen doen. Als ik de deejays mag geloven, dan houdt ‘Lekkere jongen’ het midden tussen ‘Dansplaat’ en ‘Drank en drugs’. Het is in elk geval een dansbaar nummer én dat was het opzet”.

Hoeveel talent kan je hebben? In het geval van Sergio is dat immens en op zijn 51ste trekt de energieke spring-in-‘t-veld nog maar eens een nieuwe muzikale lade open. Na de gevoelige ballade ‘Alleen bij jou’ – die hem twee jaar geleden zijn eerste nummer één hit opleverde in 27 jaar carrière – en zijn aanstekelijke meezinger ‘Ik ben Sergio’, maken we in zijn nieuwe single ‘Lekkere jongen’ kennis met de rapper. Omdat het leven op zich al serieus genoeg is, speelt de flamboyante ‘bad boy’ graag in op het suggestieve, met de nodige zelfrelativering. Al rappend klinkt dat als: “Mijn lichaam en mijn taal en elk verzonnen verhaal, maken van mij gewoon, maar één woord”, waarop zijn drie sukkels van vrienden volmondig antwoorden met ‘gewoon geniaal.’

Nederland

De clip van ‘Lekkere jongen’ werd vorige week opgenomen in het Limburgse Houthalen. Zoals het echte rappers betaamt werd er op straat gedraaid, maar ook in een casino en een immense villa met zwembad. Wie Sergio zegt, denkt ook aan mooie vrouwen en dit keer laat hij zich omringen door enkele getalenteerde Nederlandse schoonheden. “Ik schreeuw het uit m’n longen. Wat ben jij een lekkere jongen”, zingt de leading-lady van de bende op z’n Hollands. “Ik zegt het al in het begin van het liedje dat ik het Nederlands accent heb overgenomen. De mannen van ‘Drank en drugs’ hebben mij geïnspireerd en dat steek ik niet onder stoelen of banken. Dat liedje is blijven hangen, vandaar die scheut Hollandse rap die David en ik eraan toegevoegd hebben. Ja, dat biedt misschien wel mogelijkheden in Nederland, ook al is dat niet mijn eerste doelstelling. Ik wil de mensen vooral plezier bezorgen. Ik ben een entertainer en dit keer mogen ze eens dansen en zot doen als ze ‘Lekkere jongen’ horen. Ja, het is toegestaan!”

Volg Vlaamse Sterren:
Facebook: https://www.facebook.com/VlaamseSterren
Twitter: https://twitter.com/vlaamsesterren
YouTube: https://www.youtube.com/user/VlaamseS...
Spotify: https://play.spotify.com/user/vlaamse...

Thanks to http://www.magicdice.be

 • Category

 • Song

  • Lekkere Jongen
 • Artist

  • Sergio
 • Album

  • Lekkere Jongen
 • Licensed to YouTube by

  • JustEnte - International (on behalf of Vlaamse Sterren), and 1 Music Rights Societies

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...