Loading...

Bucuresti, trezeste-te!

1,748 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 29, 2013

Te intrebi cine sunt oamenii care stau pe capul autorităților, ca să-și facă mai bine treaba pentru orașul tău? Te întrebi ce-i motivează ca la cafeaua de dimineață să scrie o petiție către primărie, în loc să-și citească horoscopul sau ultimele știri mondene? Te întrebi dacă te alegi cu ceva daca ieși la un protest alături de vecinii tăi pentru un oraș mai curat, o alee pavată sau un parc care să nu fie transformat în mall? Bucureștiul nu are nevoie doar de super eroi care să se lupte cu sistemul și să ne scape peste noapte de lucrurile care ne deranjează. Orașul acesta are nevoie de oameni care să conștientizeze că și ei pot schimba ceva în bine pentru orașul lor.

CeRe -- Centrul de Resurse pentru participare publică iți arată că se poate să schimbi ceva dacă vrei, dacă ceri și dacă îți faci auzită vocea în fața autorităților. E dreptul tău să fii ascultat atunci când vor să-ți dărâme cinematograful și să construiască o clădire de birouri, e dreptul tău să-i ceri primăriei să împrejmuiască aleea din jurul scolii, pentru siguranța copiilor tăi. Gândește-te mai bine, chiar vrei ca Primăria să decidă fără tine?

Centrul de Resurse pentru participare publică încurajează intervenții publice prin care cetățenii sau organizațiile pun presiune asupra autorităților pentru ca acestea să-și facă treaba transparent și eficient pentru comunitățile pe care le deservesc. Susține echipa de înotători CeRe la Swimathon și nu uita: E orașul tău, NU moșia lor!

Puteți dona pentru echipa de înotători CeRe pentru Swimathon aici: http://swimathonbucuresti.ro/swimatho...


________

Material video realizat de Radu Ciorniciuc - Casa jurnalistului.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...