Loading...

Singurul complex de 5* din Delta Dunarii , votat in top 10 resorturi eco din lume

9,647 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 4, 2014

Complexul de 5 stele Delta Nature este situat în Tulcea, în Rezervaţia Naturală Delta Dunării, şi oferă 30 de vile private pe malul lacului Somova, precum şi excursii organizate cu bărci de viteză, catamarane, elicoptere şi ATV-uri.
Fiecare dintre cele 30 de vile spaţioase include o cameră de zi separată cu lounge, o baie spaţioasă şi o verandă mare cu vedere impresionantă la lac şi câmpiile maiestuoase, până la orizont. Facilităţile includ pilote cu puf, lenjerie de pat din bumbac, articole de toaletă luxoase, un coş cu fructe proaspete, un dulap pentru vinuri, facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea, telefon cu linie internaţională directă, un birou, canapele confortabile şi un şemineu.
Complexul mare Delta Nature include şi o piscină, o saună, o cadă cu hidromasaj şi o sală de masaj.
Diversele restaurante şi baruri ale proprietăţii oferă o gamă largă de preparate cu ingrediente locale proaspete, printre care icre de morun.
Beneficiaţi de acces direct la căile navigabile ale rezervaţiei Delta Dunării. Prin intermediul flotei de bărci pilotate de ghizi locali profesionişti, oaspeţii pot descoperi fauna bogată şi vegetaţia Deltei, cu peste 300 de specii de păsări, 60 de specii de peşti, 1.200 de specii de plante şi arbori şi cea mai mare colonie de pelicani din Europa.
Complexul apare în top 100 destinaţii de vacanţă, realizat de revista Vogue.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...