Loading...

Twee interessante apps gevonden op SXSW

391 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 25, 2012

SXSW is veel meer dan alleen keynotes en discussiesessies; op straat kom je ook allerlei interessante mensen tegen. Zo liepen we deze twee heren uit Israel tegen het lijf, één had net een foto app op de iPhone gelanceerd, de ander een Twitter profiel app op het internet.

GroupShot is bedachte door Yair Bar-On en een compagnon en gemaakt in vijf maanden tijd. De iPhone app maakt een einde aan slechte groepsfoto's. Maak gewoon een stuk of vier foto's en je kan heel gemakkelijk de ene persoon uit een andere foto weghalen en hem zonder enige moeite plakken in de goede foto. Dus nooit meer foto's met mensen met de ogen dicht en de vinger in de neus.

GroupShot is voor €0.79 verkrijgbaar in de iTunes app store http://groupshot.com/

Twtrland is een website gemaakt door de broers Eytan and Noam Avigdor waarmee je heel gemakkelijk een goed profiel kan krijgen van een twitteraar. Statistieken, belangrijke volgers, meest gelezen tweets, claim to fame, het staat allemaal in het overzicht wat Twtrland verzorgt. Dit is een prima applicatie om Twitteraars beter mee te leren kennen of door te lichten met wie je precies te maken hebt.

Twtrland is gratis en is te vinden op http://twtrland.com/

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...