Loading...

SoS - 2 - Naturligt alternativ till Gastric Bypass - del 2 av 3

384 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 25, 2015

-
FÖRELÄSNING I TRE DELAR OM HUR MAN OPTIMERAR SIN HÄLSA PÅ ETT NATURLIGT SÄTT - UTAN VIKTOPERATION

Föreläsning måndagen 15 juni 2015 i Nääs fabriker strax utanför Göteborg. Föreläsning om hur man blir friskare och slankare på ett smart sätt – utan hunger och utan extra motion.

DEL 2 av 3. Leif Lundberg berättar om RESULTAT och om det koncept som nu erbjuds landsting, företag och privatpersoner. En kittlande kunskapsresa mot ett sundare och slankare liv.

FLYER … http://www.kostdemokrati.se/wp-conten...

- - -

ÄNTLIGEN - ETT NATURLIGT ALTERNATIV TILL GASTRIC BYPASS - ETT ALTERNATIV NÄR INTE ENS LCHF FUNGERAR

Gör som en av våra ”elever”. Gå ner 24 kg på 18 veckor och förbättra samtidigt din hälsa och prestationsförmåga. En elev som innan provat på "allt" inklusive LCHF, men som ändå gick upp i vikt.

Kunskaper, erfarenheter, support och god naturlig mat kompletterat med tillskott ger dig de bästa förutsättningar. Du äter dig mätt på god näringsrik naturlig mat och motionerar på dina villkor. Du lär dig också att bibehålla en god hälsa och att hålla vikten efter viktminskning, på ett naturligt sätt i samklang med hur din kropp fungerar.

Vi startar med en hälsoundersökning som med hjälp av avancerad medicinsk teknik ger besked om de obalanser och brister som behöver rättas till, för att optimera din hälsa så att du mår bra.

En föreläsning om hur du blir friskare och slankare på ett smart sätt - utan hunger och utan extra motion. Ett koncept även för dem som inte lyckas gå ner i vikt med hjälp av LCHF.

DEL 2. Leif Lundberg berättar om RESULTAT och om det koncept som nu erbjuds landsting, företag och privatpersoner. En spännande kunskapsresa mot ett sundare och slankare liv.

Övriga delar:

DEL 1. Suzanne Lundborg inleder med att berätta om kostens betydelse för hälsa och vikt ... https://youtu.be/ifd7JyeycYo

DEL 3. Suzanne Lundborg berättar om den medicinska teknik som vi använder för att kunna anpassa programmet efter vars och ens individuella förutsättningar ... https://youtu.be/R87yRefxf8Y

- - -

BIVERKNINGAR EFTER GBP

Biverkningar efter Gastric Bypassoperationer, en otäck men sann statistik från USA, som i Sverige förtigs:

- 17 procent får hjärnskador av näringsbrist.
- 31 procent drabbas av alkoholism.
- 32 procent kräks och har dumpingsyndrom.
- 33 procent går upp all vikt plus mer så småningom.

Att operera magen kurerar inte det sockerberoende som ofta är grundorsak till fetma, ett beroende som sitter i hjärnan och då hjälper det inte att operera magen. Därför blir de flesta viktopererade feta igen, men biverkningarna består.

Således inget bra resultat med Gastric Bypass och mycket stor risk för allvarliga biverkningar efter en viktoperation, varför det är angeläget med ett icke-kirurgiskt alternativ, ett kostnadseffektivt alternativ som fungerar, utan biverkningar.

Detta naturliga alternativ, som det tagit oss fem år att utveckla, erbjuder kunskaper, erfarenheter och support för att förbättra din hälsa och din prestationsförmåga, där viktkontroll får på köpet.

Konceptet erbjuder dig de bästa tänkbara förutsättningar, den senaste medicinska tekniken och de senaste rören vad gäller kost och hälsa, men DU måste själv göra jobbet. För de som satsar ALL-IN kommer resultat snabbt.

- Mer information finns på … www.kostdemokrati.se/sos

- Frågor kan ställas i den slutna Facebookgruppen ”Gastric” … https://www.facebook.com/groups/14851...

- Man kan också skicka email till: sos-at-kostdemokrati.se

”SoS” står för ”Sund o Slank” och på köpet erhålls kunskaper och erfarenheter så att våra "elever" kan ta befälet över sin och sina barns livskvalitet. Vi kallar det EGENKONTROLL.

Team Kostdemokrati

PS. De råd som vården ger - "ät mindre och spring mer" - gör att de flesta är slagna redan på förhand och även om man satsar 100 % blir resultatet "ALL OUT" då dessa råd går emot vår fysiologi, biokemi och mot vårt hormonsystem. Vården erbjuder en hopplös kamp och sedan en livsfarlig operation som inte heller fungerar.

- Varför fettsnål lågkalorikost är en "gödningskost" ... http://www.kostdemokrati.se/leif/2011...

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...