Loading...

Satellitbilder visar tydligt att man sprider aerosols toxiner från flygplan

8,233 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 8, 2016

2016-03-08
Satellitbilder bevisar att man sprider storskaligt och kontinuerligt aerosola miljögifter över Sverige eller att kemiskt skapade moln ständigt passerar över Sverige. Efter att jag gjorde denna film, har NASA successivt lagt ut bilder ner till år 2000 från satelliten Movis Terra. När ni ser filmen tänk då på dessa siffror ur Socialstyrelsens statistik från Kalmar län.

Trendökningen för astma J45, enligt Socialstyrelsens statiskt för Kalmar län 2001-2017:
Barn 0-4 år år trendökningen 24 649 %
Barn 5-9 år år trendökningen 15 779 %
Unga 15-19 år trendökning 18 053 %
För alla åldersgrupper Kalmar län är trendökningen 1612 %

Allmänhetens bilder och satellitbilderna är bevis om pågående miljöbrott. Det är enbart myndigheterna och regeringen i Sverige, som har mandat att kräva undersökning av misstänkta flygplan, om de har inmonterade behållare med sprutanordningar, samt ta prover på ämnet de finner i behållarna, men de gör de inte, varför? Bilder är juridiskt bindande bevis i brottsutredningar. Kan man med bilder bevisa pågående miljöbrott, då är det myndigheternas förbannade skyldighet att utreda saken.

Jag som granskat satellitbilderna, har i min utbildning på Miljölinjen, Institutionen för Naturvetenskap med Teknik, Kalmar Högskola, 7,5 hp i flygbildstolkning. Jag har också sedan 2009 dokumenterat med bilder, att flygplan sprider aerosola miljögifter.

Granskning av satellitbilder bevisar att man sprider kontinuerligt miljögifter över södra Sverige, året om, samt över LOFAR- och LOIS antennsystem i Europa. Det måste finnas en logisk förklaring varför man gör detta, eftersom man riskerar skada allt liv på jorden, förgifta grundvattnet och alla biologiska naturresurser. Sverige är värst drabbat, eftersom man både sprider direkt över vårt land, men det som sprids i England, norra Tyskland och Polen som till viss del även faller ner över Sverige. På vintern lägger man locket på genom artificiella moln och hindrar därmed avkylning av jorden under vinterhalvåret.

Jag misstänker att man joniserar de artificiella molnen som man sprider över LOFAR antennsystem så att partiklarna fungerar som en konstgjord jonosfär på 10 km höjd. Eftersom man nyttjar kortare frekvenser behöver man en jonosfär på lägre höjd som kan reflektera kortare radiovågor. Våglängder 10 m till 10 cm går igenom jonosfären och försvinner rakt ut i rymden, vilket är stora energiförluster för 3G och 4G-systemen. Skapar man en matta av joniserande metaller reflekteras mikrovågorna tillbaka på jorden. Här finns ett patent från 1987 som bekräftar min teori http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Pa...

Jag har ytterligare en teori, att man ökar luftens ledningsförmåga (konduktivitet) genom att sprida metaller i luften, för att öka fältstyrkan hos mobilsystemen 3G och 4G. Detta fenomen kallas för diffraktion. Mikrovågor absorberas av vatten och andra ämnen, men kontaminerar man biosfären med metaller ökar fältstyrkan och täckningsgraden för 3G och 4G.

Om båda teknikerna används, så värmer mikrovågsstrålningen tillsammans med chemtrailen upp jordens troposfär. Hade man inte börjat nyttja mikrovågor i sändarsystem hade vi heller inte haft en uppvärmning av jordens klimat. Kontaminerar man jordbruksmarken med aluminium, måste man odla med grödor som är resistenta mot aluminium och då skapade Monsanto, som också tillverkar chemtrailen som sprids, GMO. Mobilstrålning, chemtrails och GMO hänger ihop, tre gigantiska miljöförstörare som hänsynslöst kommer att skada och utplåna större delen jordens nuvarande liv om de inte stoppas. Det skulle inte förvåna mig om dessa industritekniker och kemister har fått idén, att om de kontaminerar allt i biosfären med metaller fungerar både människor och djur som antenner för deras kommunikationssystem.

I främst södra Sverige har vilda djur nu uppvisat stora skador sedan flera år tillbaka, som orsakar djuren stor lidande och långsam död, både hudskador, ögonskador och neurologiska skador. Sedan mobilindustrin började sprida mikrovågor i vår livsmiljö har också de neurologiska skadorna på människor ökat dramatiskt, samt cancer.

När man släpper industrins tekniker och kemister lösa, då kan det bara sluta på ett sätt, vilket miljöhistorien bevisat om och om igen.

Solveig Silverin, miljöingenjör

Referenser https://geoengineeringsverigebild.wor...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...