Loading...

Harasztosi László parafenomén gyógyító - Sportolók teljesítményének javítása

819 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 10, 2011

Sportolók teljesítményének javítása

Minden sportoló szeret győzni, én pedig a birtokomban lévő különleges képességek és tudás segítségével bármely sportág képviselőjét hozzá tudom ehhez segíteni! A módszer titkos ugyan, de nem ütközik semmilyen szabályzatba alkalmazása. Ráadásul a nagyszerű teljesítményeket mindenki kizárólag nekik fogja tulajdonítani.
A győztes és a vesztes között sokszor ezredszázaléknyi különbségek döntenek, és mindenki igyekszik a legprecízebben, legalaposabban felkészülni, teljesítményét optimalizálni. Sokszor akár illegális, egészségkárosító szerek alkalmazásával is. Az én módszerem teljesen legális, kockázatmentes, és az egészséget még javítja is.
A kiválasztott sportolót, vagy csapatot a felkészülés időszakában rendszeresen feltöltöm fókuszált kozmikus energiával. Az energiát közvetlenül a körülöttem lévő térből nyerem, és a sportoló testének energiatárolóit töltöm fel vele. Ezek az energiatárolók a fizikális edzésmódszerek használatával csak kis mértékben és hosszú idő alatt tölthetők fel. A közvetlen energiaátadással rövidebb idő alatt, és nagyobb mértékű energiával telnek meg.
Természetesen szükség van a hagyományos edzésre is, amikor a sportoló belülről tölti fel energiatárolóit. Sajnos ő csak kis mértékben és közvetve tudja tárolni, irányítani energiáit, ezért nagyrészük elvész a számára. A többi viszont folyamatosan felhasználásra kerül, ezért a megfelelő töltöttségi szint eléréséhez szükség van bizonyos időre.
Módszerem hatására a sportoló, a csapattag azt érzi, hogy máskor ekkora erőfeszítésnél már ereje végső határán járt, most azonban még vannak tartalékai, ami bőven elegendő a verseny hajrájában, vagy a támadás befejezéséhez. Egyszerűen gyorsabb bárkinél, a sporteszközt messzebbre és pontosabban dobja, vagy használja másoknál. A különbség nem túlzottan nagy, de pontosan elegendő, hogy a versenyt, a mérkőzést megnyerje. Mindig a sportágnak megfelelő eredmény érhető el így, hiszen az adott sportoló szándékai hívják elő, és irányítják az energiákat. Ezek akkor állnak rendelkezésre teljes mértékben, amikor arra szükség van. A sportoló érzi, tudja, hogy van tartaléka, elegendő energiája, és megtanulja használni is. Anélkül, hogy külön erre odafigyelne, olyan dolgokat tud véghezvinni, ami dicsőséget szerez neki és csapatának is.
Az általam végzett energiafeltöltés az izmokat rugalmasabbá, terhelhetőbbé teszi, a reakcióidőt lerövidíti, és minden szempontból a nagyobb erőkifejtés lehetőségét biztosítja. A test sejtjei nagyobb mennyiségű oxigén felvételére válnak képessé, és a tápanyagokat is jobb hatásfokkal hasznosítják. Javítják az általános fizikai állapotot, és a lelki hozzáállás is jobb lesz.
A módszer működik a sportolás közben elkerülhetetlen sérülések kezelésében is. Ezek általam sokkal gyorsabban és fájdalommentesebben gyógyulnak, ha pedig szükség van valamilyen orvosi, sebészeti kezelésre, akkor is jelentősen lerövidítik a gyógyulást, hamarabb újrakezdhetőek az edzések. Azokon a bajokon is hatékonyan segítek, ahol a szokásos orvoslás nem tud megfelelő eredményességgel működni. Mindenféle regenerációt gyorsít a módszerem, nemcsak a sérülésekét, de az edzés, verseny okozta elfáradásét is. Többet és eredményesebben tud edzeni, nem lesz túledzett, jobban és gyorsabban rekreálódik, regenerálódik. A csúcsforma időzítéséhez is segítek, hogy a kiemelt, legfontosabb verseny, mérkőzés a legjobb formában találja a versenyzőt, csapatot.
Ez a módszer természetesen nem csak sportolók esetén működik. Ha valakinek extra energiára van szüksége feladata elvégzéséhez, akkor bárkit fel lehet tölteni így energiával.
Keressen, ha úgy érzi, többet szeretne elérni, ha elege van a „csoda-edzésmódszerekből", ha nem tud riválisai elé kerülni, ha mindig lemarad a dobogó áhított fokáról. Amit én tudok, az valóban rendkívüli.
http://www.harasztosi.hu/news.php

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...