Loading...

Tajna iza tajnih društava 2/3

130,308 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 26, 2011

Mnogo toga je napisаno o tаjnim društvimа i postoje brojne špekulаcije o tome koje sile ih kontrolišu. Prirodа tаjnosti je takva dа stvаrnа vlast izа ovih sila ostаne uprаvo to - tаjnа. U ovom predаvаnju, jаsni dokаzi su izneti dа pokаžu ko zаistа stoji izа prestola zemаljske moći. Profesor Volter Fajt iznosi detaljno istraženo poreklo najmoćnijih tajnih društava kao što su: Jezuiti, Iluminati, Masoni, Lobanja i kosti, Vitezovi Kolumba, Malteški Vitezovi... Potpuni mozaik ovih društava povezan je u celinu uz pomoć najbolje proročke knjige ikada napisane i date ljudskom rodu: Knjige Otkrivenja. Ona nam jedina daje jasan i logičan odgovor ko sedi na tronu i upravlja ovim društvima. Ovo su saznanja koja ne smete propustiti. Toplo preporučujemo. Predavanje je snimljeno 2004 godine u Alberti.

Prof. dr Valter Fajt (Walter Veith) ............................................................... Doktorirao je zoologiju 1979. godine na Univerzitetu Kejptaun u Južnoj Africi. Doktorirao je iz oblasti nutricionističke fiziologije. Prof. Fajt predavao je studentima teoriju evolucije sedamnaest godina. Posle iscrpnih istraživanja na Univerzitetu Štelenboš u razdoblju 1979-1987 uverio se da ova teorija ne daje adekvatno objašnjenje porekla ljudske vrste. Godine 1988. prof. Fajt je gostovao na Institutu za istraživanje u oblasti geologije na Univerzitetu Loma Linda u Sjedinjenim Američkim Državama. Njegov istraživački rad, ostvaren u saradnji sa vodećim svetskim naučnicima iz pomenute oblasti, razmatrao je suštinu naučnog problema - evolucija ili stvaranje. Prof. Fajt sada predaje na Univerzitetu Vestern Kejp u Južnoj Africi na katedri zoologije i jedan je od pet naučnika u Južnoj Africi kojima je Londonsko kraljevsko društvo dodelilo počasnu Donaciju za realizaciju programa razvoja za početak naučno-istraživačkog rada u Južnoj Africi u periodu posle aparthejda. Autorova saznanja o biblijskim proročanstvima I savremenim religioznim tokovima rezultat su dugogodišnjeg proučavanja.
Ova zadivljujuća serija predavanja bavi se velikim sukobima na religioznom polju koji i danas postoje u svetu, a koja biblijska proročanstva temeljno i jasno tumače.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...