Loading...

Commercial Birdie (2012) - Even Apeldoorn bellen - Centraal Beheer

2,895,190 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 19, 2012

Twee jongens gaan in hun Amerikaanse klassieker naar een autoshow. Het is er erg druk en een parkeerplaats vinden valt niet mee. Gelukkig is hun auto een lowrider. Hierdoor kunnen ze onder een hek door de weg afsnijden en is dat ene vrije plekje mooi voor hun. Als later op de dag de vogeltjesdans wordt ingezet, vragen onze jongens zich af wat dit te betekenen heeft. Al snel wordt duidelijk dat het gaat om Birdie. Een vogel die onze jongens niet snel meer zullen vergeten.

Achtergrond commercial:
Deze commercial werd in twee dagen opgenomen in de buurt van Miami, op een terrein dat veel gebruikt wordt voor dragracing. Birdie heet in het echt Gun Slinger. De lowrider is een Ford Thunderbird 1965. De vogeltjesdans is internationaal bekender dan je zou denken. In Amerika heet het de chicken dance. De muziek werd speciaal opnieuw ingespeeld door de Nederlandse band: Bluegrass Boogiemen.

Over Centraal Beheer:

Centraal Beheer biedt particuliere en zakelijke klanten persoonlijk contact, zekerheid en gemak. Wij zijn de verzekeraar achter de campagnes Even Apeldoorn Bellen.

Centraal Beheer is landelijk bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. We zijn een van de grootste verzekeraars van Nederland en hebben rechtstreeks en persoonlijk contact met onze klanten. Wij bieden onze klanten zekerheid, gemak en duidelijkheid.

Even Apeldoorn Bellen: (055) 579 8000

Even contact
Website: https://www.centraalbeheer.nl
Facebook: https://www.facebook.com/centraalbeheer
Twitter: https://twitter.com/centraal_beheer
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cent...

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...