Loading...

Kunstnagels: Gelnagels, Stillettonails, Colorgel, One Stroke en 3D-Acryl.

30,122 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Mar 18, 2009

Gelnagels
Mooie verzorgde handen en nagels zijn een prachtig sieraad en geven een indruk van klasse en stijl. De moderne hedendaagse vrouw is zich bewust van het feit dat perfect geplaatste nagels een belangrijk visitekaartje zijn. De markt van nagelstyling is nog steeds sterk groeiend. Het beroep van nagelstyliste is dan ook winstgevend en de basisinvesteringen worden zeer snel terugverdiend. Klanten dienen immers elke drie à vier weken terug te komen voor het opvullen en bijwerken van de gelnagels.

Stilletto Nails
Stillettonails zijn momenteel de meest extreme nagels die je kan dragen. Ze zijn naar het einde toe zeer scherp gevijld en hebben meestal zeer felle kleuren. Elke nagel is op zich een klein kunstwerkje.

3D Acryl Fantasy
Nog steeds zweren vele klanten bij Acrylnagels. De laatste jaren zijn de Acrylproducten zeer goed van kwaliteit. Meer en meer mensen willen hun acrylnagels personaliseren en versieren. Als nagelstyliste dien je dan ook steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en technieken.
De mogelijkheden van 3D Acryl Fantasy zijn eindeloos: denk maar aan eenvoudige versieringen met sierlijke bloemetjes, extreme motieven of prints. De nieuwste trend is 3D werken, d.w.z. driedimensionale versieren aanbrengen op de nagelplaat.

Nailart One Stroke
Nagelstyling en naildesign zijn jouw passie? Je bent reeds actief als nagelstyliste en je hebt de basistechnieken reeds onder de knie? Je wil op de hoogte blijven van de nieuwste trends en nagelstyling technieken? Je wil je nailart-technieken verfijnen? Volg dan deze uitstekende workshop Nailart One Stroke.

WWW.SCHOONHEIDSSCHOOL.BE
Onze leslokalen zijn gelegen in Antwerpen, Gent en Hasselt en zijn zeer modern en hygiënisch. Wij leren je op een vakkundige manier je eigen nagelstudio uit te bouwen. Onze opleidingen zijn voor iedereen toegankelijk

Indien u meer informatie wil over deze opleiding contacteer je het secretariaat van de school op het telefoonnummer 0032/3/292.33.33 ofwel via e-mail info@schoonheidsschool.be

Comments are disabled for this video.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...