Upload

Loading...

The GuitarDuo - Wim den Herder & Lars de Rijck (remix)

3,733

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Feb 26, 2011

DOWNLOAD THE OFFICIAL WHAT A GROOVE GUITARTABS http://www.guitarist-tabs.com/index.p...
http://www.wimdenherder.nl - http://www.larsderijck.nl

Remix met extra bas en gitaar.

Greg Howe: "Great and very original!"
Bireli Lagrene: "What a groove these guys have!"

Wim den Herder en Lars de Rijck zijn twee van Nederlands meest veelbelovende gitaristen. Beiden zijn al enige tijd een hit op youtube: Wim met een onmogelijk lijkende solo van jazzpianist Oscar Peterson, die hij noot voor noot op gitaar meespeelt, en Lars met een fingerpicking versie van Family Guy. De gitaarhelden zijn dankzij youtube wereldwijd bekend. "Are you the youtube guy?" vroeg Jennifer Batton, voormalig gitariste van Michael Jackson, Wim bij een optreden in Ierland. Lars en Wim maakten hun debuut tijdens 'de ode aan Harry Sacksioni' in koninklijk theater Carré in 2010. De reacties waren enthousiast en een succesvolle samenwerking was geboren. Ze speelden al op de Leeuwarden Guitar Night en in het voorprogramma van Waylon en Guus Meeuwis in de Heineken Music Hall. De kritieken zijn lovend over de virtuositeit, vrolijkheid en het aanstekelijke spelplezier van het gitaarduo.

Lars de Rijck (1992)
In 2009 stond Lars in de finale van de talentenjacht 'Holland's Got Talent', waar hij de 2e plaats behaalde. Hiermee gaf hij zijn visitekaartje af aan miljoenen televisiekijkers. Lars heeft als inspiratiebron Tommy Emmanuel, die hij al in het echt heeft mogen ontmoeten.

Wim den Herder (1981)
De televisiecarrière van Wim begon al in 1996, toen hij als 12-jarige met gitaarlegende Jan Akkerman optrad in het programma 'Geef Nooit Op'. Een jaar later won hij de Nationale Gitaarkampioenschappen. In 2008 tourde hij met Harry Sacksioni, nam hij met zijn jazz trio een professionele DVD 'Introducing' op en in 2010 verscheen hij op Sacksioni's CD 'Adrenaline'.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up Next


Sign in to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...