Loading...

Aktuelt 29. august 2008 TVNT

148 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 29, 2008

Velkommen skal du være som gjest her hos TVNord-Trøndelag (TVNT). ønsker du å gi oss tilbakemelding både på godt og vondt kan dere sende oss en mail til red@tvnt.no. Har du tips til TVNord-Trøndelag sender du disse på tips@tvnt.no.

Gikk du ellers glipp av en av våre sendinger den siste uka? Husk da at du kan se våre sendinger på web-TV og noen saker på youtube.com/tvnordtrondelag
Name: TVNT
Året er 1987 og Hans Petter Sundal er drivkraften bak nyetableringen. Etterhvert kommer Svein Kvarving på banen og selskapet TMM (Trøndersk Multimedia) etableres. Tilholdsstedet blir Magneten kjøpesenter i Levanger hvor det lages lokal-tv som distribueres til folk bosatt på Innherred.

Den gang var dekodere og abonnement en del av TV-pakken. Men etter hvert skjer mange endringer i TV-verden. TV2 etableres og stadig flere skaffer parabol eller knyttes til kabel-tv. TMM "åpner" sine sendinger, dekodere og betal-tv blir en saga blott. Sendenettet blir bygd ut og Namdalen innlemmes som en del av lokal-tv-området.

Parallelt med lokal-tv-sendinger blir det stadig flere store oppdrag for TV2, TVNorge og andre kanaler. "Gamle TMM" har nå fått to store arbeidsområder det jobbes med: lokal-tv og produksjon av program for visning i nasjonale kanaler. Hele bedriften flytter til havneområdet i Levanger.

Dette er også innledning til at TMM på slutten av 90-tallet splittes i to selvstendige bedrifter: TMM Produksjon og TVNord-Trøndelag. Begge selskaper eies 100 % av A-pressen. TVNord-Trøndelag blir så organisert i et eget Mediehus sammen med Namdalsavisa, Hojem Trykkeri og Namdal Reklame.

Det ble åpnet avdelingskontor også i Steinkjer og Namsos. Etterhvert gjorde A-pressen flere organisatoriske endringer og TVNord-Trøndelag ble lagt mer opp mot Namdalsavisa. Sensommeren 2005 flyttet TVNord-Trøndelag sitt hovedkontor fra Levanger til Drivhuset på Steinkjer.

Og slik er TVNord-Trøndelag i dag: avdelinger i Steinkjer og Namsos. Heleid av A-pressen og distribuerer alle hverdager egne sendinger fra Frosta til Rørvik.

Nå er vi også spesielt glad for å kunne presentere for publikum TVNT på web-TV. Dette er et unikt tilbud til dere som skulle være forhindret fra å se våre sendinger på deres egen TV (grunnet geografiske forhold og lignende), eller som gikk glipp av våre sendinger i sendetiden. Med web-TV fra TVNT er du sikret å kunne se sendinger fra minimum åtte dager tilbake

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...