Loading...

In deriva -HBO- Trailer Oficial 2 HD

8,911 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 29, 2010

http://inderiva.hbo.ro

După o serie de documentare originale foarte bine primite de public și critică, HBO Central Europe produce integral în România un prim serial de ficțiune, în care rolul principal va fi interpretat de unul dintre cei mai renumiţi actori români, Marcel Iureş.

Serialul se concentrează pe una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihiatru de succes a cărui viaţă profesională şi personală riscă să se destrame. Fiecare episod din cele 45 ale serialului se concentrează pe câte o sesiune de terapie -- 4 şedinţe individuale între psihiatru şi pacienţii săi, urmate de câte un episod săptămânal axat pe vizita psihiatrului la propriul său terapeut.
În derivă este bazat pe serialul israelian Be Tipul, creat de Hagai Levi și multi-premiat de Academia Israeliană de Televiziune. În 2007, drepturile au fost cumpărate de HBO Statele Unite, care a produs serialul sub numele In Treatment, cu Gabriel Byrne în rolul principal. In Treatment a avut parte de cronici la superlativ şi a primit Globul de Aur pentru Cel mai bun actor în rol principal.

E un serial psihologic ce se degustă în doze mici şi puternice.
Dacă v-aţi întrebat până unde poate merge un serial TV, cât de puternic şi de rezonant poate el fi fără să apeleze la efecte speciale şi la poveşti extravagante, până unde poate ajunge rafinamentul regiei, actoriei și scriiturii, atunci veţi avea răspunsul uitându-vă la În derivă. Structura serialului e bazată pe o serie de piese într-un act, mici furtuni emoţionale care se acumulează într-o dramă psihologică mistuitoare.

Regia
Adrian Sitaru
Titus Muntean

Scenariul
Anca Grădinariu
Augustin Cupşa
Andy Lupu

Distributia

Maria Dinulescu Nora
Marcel Iureş Andrei Poenaru
Maria Mitu Diana
Tamara Creţulescu Maria Pascali
Bogdan Dumitrache Tudor
Gabriela Butuc soţia lui andrei Andreea Bibiri Ruxandra
Vlad Zamfirescu Victor

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...