Loading...

Dries Roelvink - Geen Crisis Waar Dries Is

131,491 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 5, 2009

We zitten middenin de economische crisis en het lijkt wel of de wereld steeds verder vergaat. Men zit met smacht te wachten op een positieve boodschap. En die is er nu eindelijk, want Dries Roelvink komt je helpen in deze barre tijden. Waar Dries ook verschijnt; het is altijd feest. Zijn nieuwe single doet je al je financiële problemen vergeten, want waar Dries is, is er geen crisis en is het altijd feest.

De blonde zanger komt volgende week met zijn nieuwe single Geen Crisis Waar Dries Is'. Een vrolijke en vooral zomerse single die nog maar even benadrukt dat treuren om de economische crisis nutteloos is. Dries Roelvink weet een positieve draai te geven aan iets wat iedereen extreem sober inziet. Neem dan ook één ding van Dries aan: Geld maakt niet gelukkig!

Dinsdag 29 juli werd de videoclip van Geen Crisis Waar Dries Is' opgenomen in 's-Hertogenbosch waarin Dries o.a. heeft zingen voor een kudde koeien! Daarnaast zijn er beelden geschoten in een park in s-Hertogenbosch, in een snoepwinkel, bakkerij en kroeg. Want overal waar Dries komt, is het feest! Dus dan is de locatie van het optreden niet belangrijk.

'Waar Dries is, is geen crisis en is het altijd feest'. Naast het feest is er ook altijd volop media-aandacht, want onder andere SBS Shownieuws en RTL Boulevard waren aanwezig bij de opname. Eerder al besteedde Telegraaf aandacht aan de nieuwe single Geen Crisis Waar Dries Is. De landelijke media zit er dus bovenop, alles wat Dries doet wordt snel opgepikt!

  • Category

  • Song

    • GEEN CRISIS WAAR DRIES IS
  • Licensed to YouTube by

    • Muserk Rights Management, and 1 Music Rights Societies

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...