Loading...

balas balik

29,063 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 15, 2012

so ni video aku nak bals balik vid yg 4 org kakkak tu buat utk aku. enjoy :)
watlek watpeace ye kak
http://www.youtube.com/watch?v=Gy2ss1...
ni link video akak2 tu

well, dorang dah remove dah video tu after watching my video ni. aku takda niat pun nak gaduh or ape2. aku just buat video untuk reply vid drg. tapi kalau drg dah anggap bnde ni bergaduh, nak buat camna kan. :)

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...