Loading...

PCB - Portes Obertes

721 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 14, 2009

Amb el títol de "Què és el Parc Científic de Barcelona? Què és fer recerca?", aquesta activitat es planteja com a una breu presentació del Parc Científic de Barcelona seguida de l'exposició d'un projecte de recerca de tesis doctoral, a càrrec d'un estudiant de doctorat.

A continuació, la visita a les instal·lacions es realitza en format de joc de pistes, convidant els visitants a conèixer els diferents laboratoris i serveis on el doctorand ha treballat durant el seu projecte.

En cadascun d'aquests espais, els assistents entreguen una mostra i en surten amb el resultat corresponent, reconstruint, d'aquesta manera, les passes que ha dut a terme l'investigador en el seu projecte. Així, s'acaba fent un «doctorat exprés» en dues hores.

Aquest format permet dinamitzar la visita i despertar l'interès dels visitants, alhora que facilita la comprensió del projecte. D'aquesta manera es convida al públic a protagonitzar què és fer recerca i a viure en primera persona com treballa un científic al PCB, visitant el seu laboratori i els diferents serveis cientificotècnics que hi ha al PCB.

Les Jornades de Portes Obertes se celebren anualment en el marc de la Setmana de la Ciència, que té lloc durant el mes de novembre.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...