Loading...

Ångerparaden UPA

14,634 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 7, 2017

Nu stiger de fram, en efter en, och bedyrar hur mycket de ångrar sin migrationspolitik – ledande moderater som hade högt uppsatta poster i den borgerliga alliansregeringen 2006-2014.

Hittills har Fredrik Reinfeldts närmaste man, före detta statssekreterare Mikael Sandström, före detta finansminister Anders Borg, gruppledaren Anna Kinberg Batra och före detta migrationsminister Tobias Billström avlagt offentliga syndabekännelser.

Vilken trovärdighet har de? Visste de inte vad de gjorde när de öppnade Sveriges gränser och under åtta år släppte in nästan en miljon invandrare, de flesta utan både ID-handlingar och asylskäl?

Läckta dokument från Wikileaks visar att moderata partitoppar hade helt klart för sig att konsekvenserna av utomeuropeisk massinvandring är skadliga för Sverige. Redan i september 2007, efter ett år vid makten, reste Carl Bildt och Tobias Billström till Bagdad och träffade den amerikanske ambassadören Ryan Crocker.

Syftet med besöket var att få stopp på den irakiska invandringen till Sverige, som – enligt Wikileaksdokumentet - hotade att få ”invandringsproblemet att skena okontrollerat”, eftersom irakierna kom ”blottställda, lågutbildade, och utan yrkes- eller språkkunskaper” och visade sig vara ytterst svåra att integrera.

Trots insikterna 2007 hos ledande moderata ministrar om massinvandringens skadliga konsekvenser ingick alliansregeringen i mars 2011 den migrationsöverenskommelse med miljöpartiet som skulle komma att stå Sverige dyrt i alla avseenden: demografiskt, ekonomiskt, socialt, kulturellt och med ett högt pris i form av kraftigt ökad våldskriminalitet.

Den ångerparad vi nu ser är Ångerparaden UPA, utan personligt ansvar. Det handlar mer om försök att säkra fortsatta politiska karriärer än om uppriktig ånger.


MUSIKEN I PROGRAMMET

Gottfried Heinrich Stölzel (1690-1749), attrib. Johann Sebastian Bach (1685-1750).
Bist Du bei mir.
Aafje Heynis, kontraalt
J S Bach (1685-1750).
Erbarme Dich. Ur Mattéuspassionen.
Aafje Heynis, kontraalt

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...