Loading...

PopUpTv: Er liggen kansen voor het oprapen in Schiedam

61 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 11, 2018

Verslag van de vijfde en laatste themabijeenkomst van Pin Je Plek: innovatief werken en leren in Schiedam.

De gemeente Schiedam is een verkenning gestart in Schiedams midden. Hoe kunnen we in de toekomst beter, slimmer, gezonder wonen, werken en recreëren in dit gebied? Met de campagne ‘Pin je Plek’ worden Schiedammers opgeroepen hun wensen, ideeën en dromen voor het gebied te delen via http://pinjeplek.schiedammersmakendes... En in 2018 organiseert de gemeente vijf themabijeenkomsten onder de naam ‘Plekmaken’.

Je kunt van 1 tot en met 22 juni stemmen op de ideeën voor Schiedams midden. De bedenkers van de 10 meest gewaardeerde ideeën winnen een Gouden Pin!

Alle ideeën, klein en groot, staan op schiedammersmakendestad.nl. Vanaf vandaag kan er gestemd worden op de ideeën. Alle stemmen staan weer op nul, zodat iedereen een gelijke kans heeft. Stemmen kan tot en met vrijdag 22 juni. U kunt op maximaal 10 ideeën stemmen.

Wat gebeurt er na de stemronde?
Op 27 juni maken we bekend welke 10 ideeën de meeste stemmen hebben gekregen. De bedenkers van deze ideeën krijgen een Gouden Pin uitgereikt en mogen hun idee zelf voorleggen aan het college. De uitreiking en presentatie zullen plaatsvinden tijdens de ‘Pin je Plek Terugkomdag’ op 5 september, van 19.00 – 22.00 uur. Op deze avond wordt ook het adviesdocument aan het college overhandigd. Dit adviesdocument is gebaseerd op de ideeën en voorstellen die zijn opgehaald de afgelopen maanden. Alle deelnemers ontvangen een digitaal exemplaar van dit document en een uitnodiging voor de Terugkomdag.

Meer informatie
Wilt u meer informatie, wilt u uw idee wijzigen, of heeft u vragen over het stemmen? Laat het weten! Stuur een mail, of neem contact op via 010-4140137.

https://popuptv.nl/pin-je-plek

Elke dag het laatste nieuws en de nieuwste video's in je m@ilbox? Schrijf je nu gratis in: https://popuptv.nl/nieuws/inschrijven...


https://popuptv.nl

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...