Loading...

BERSIH 3.0: The Truth

769,173 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 30, 2012

Comments • 2,740

nick frid cake
terbaik pdrm....mcm nie bru btol hajar dorng yg otak ltak kt lutut...spttnya lbh ganas n tgas lg psukan pdrm...syabas pdrm👍👍👍
View all 3 replies
lee lee
☞terbaik otak kau
callsignsix
lepaskan water canon tuh selepas peserta ingkar arahan utk bersurai.. g jahanam laa bersih.. tgu pru la bodoh
Hide replies
Ct Afifah Tajjuddin
Huh..negara yg demokrasi konon..hanya org bodo je yg anggap malaysia nih masih negara demokrasi ,adil dan telus...rakyat nk bersuara sket un xleh..sendiri pikir lh macai oii
View all 24 replies
anonymous ano
+mohd shahilan zainal betul
anonymous ano
+DestinationMan kau tu yang pergi Belajar.Diri sendiri pun tak betul
Hide replies
sara husna
UNTUK PERSERTA-PESERTA KUNING NI LEBIH BAIK KORANG PERGI KERJA LAA.. PERGI CARI DUIT UNTUK KERLUARGA.. TAK PAYAH NAK HURU HARAKAN MALAYSIA... BERBILANG KAUM ? KORANG AKU TENGOK MACAM TERDESAK JE BUAT PERHIMPUNAN
View all 8 replies
Mya Sara
sara husna b
Ridzuan ramli
sara husna betul tu
Hide replies
polbaik
cerita ni tak betul...kena tunjuk kenapa FRU tembak air...nama ja parti islam tapi tak takut Allah untuk menipu...come on guys
joe kid
polbaik btl saudara..ak ad disitu masa tu..mmg yg kna pkul tu diorg tunjuk samseng..ad yg bling batu kena kpla polis tp xditunjuk..mcm mna polis xmngamuk..dh mtk bersurai cara baik,tp lg dicabar..
Zack
Mulut mulut penunjuk perasaan ni bisa...panggil polis dgn nama pelbagai. Polis pun manusia, boleh naik angin juga.
khairul azwan
aku sarankan sape2 yang maki polis....bila korang kena rogol or ada mak or adik korang kne rogol...jgn report polis..sbb polis kan xgune
View all 4 replies
Nizam Rahman
+aash fiire polis pn bayar semua cukai..polis pn kene gst....bkn dorng x bayr..so dorng ni bayr gaji sndiri erhhhh,....kete dorng pn ade wajib kene ade roxtax..gune hgway pn kene bayar tol...tranfer duit gune meps pn kene rm1.06 gak...beli topup pn same..jd jngn petikaikan gaji dorng...sbb dorng byar gaji dorng sndiri
Muhd Azlan Shamsul Baharin
+aash fiire kalau gov tak minta cukai, jgn htr ank pergi sekolah sbb cikgu takde yg nk kerja tnpa gaji, jgn pergi hospital klinik gov sbb sume tutup.. Ohh aku lupa, rakyat malaysia kn kaya2 blh sekolahkn anak kt sekolah swasta, sakit pun pergi klinik swasta.. Jalan raya pun korang yg turap sendiri kn? Mentol lampu jalan pun ko tukar kan? Najis2 dalam tandas rumah korg pun tak pergi indah water pun, korg rawat sendiri kan? Lupa nak pesan, tolong turapkan jalan dpn rumah aku pasal JKR tutup staff tak dpt gaji pasal RAKYAT tak mahu bagi cukai,,
Hide replies
Mimo oliver Chan
Proud born to be army not polis . Mkn sumpah org je hmm
View all 6 replies
Einstein Louis
yg terajang orng awm tu la yg dok jage kau dok sini. yg dok jage kt sempadan tinggal anak bini. kalau tak terajang nak buat apa lgi? nak cakap baik baik memng x la nak dengar.
Einstein Louis
yg terajang orng awm tu la yg dok jage kau dok sini. yg dok jage kt sempadan tinggal anak bini. kalau tak terajang nak buat apa lgi? nak cakap baik baik memng x la nak dengar.
Hide replies
ah john
tahniah pada polis malaysia..pada siap yg suruh muzakharah atau yg maki polis..anda jangan sesekali buat report pada polis kalau ada apa2 brlaku kpada anda atau kluaga anda atau ssiapa shja yg anda kenal..kerana anda tidak percaya dan hanya tahu mengutuk anggota polis..I LOVE POLIS DI RAJA MALAYSIA
View all 6 replies
Nazrul 1988
ah jonh lu xdak otak...wa pun ada situ...polis kasi amaran baik...tapi barua yg wat kecoh bikin pailang...lu pun mau pailang kaa....come la jumpa wa...
ah john
spe komunis bai?ko blh tgk dari awl r bnda tu jd cm ne..jgn nak main sound je..aku keje area2 situ..aku tahu r mcm mna keadaan masa tu..tu sbb aku sokong pe polis tu buat..klau da prhmpunan untk mnyusah kan org..baik buat prhmpunan sekolah je..hidup nak mnyusah kan org je keje
Hide replies
wan sharifah mohamad
Video ini tidak menunjukkan perkara yang sebenar dan hanya menyiarkan sebelah pihak sahaja.
View all 5 replies
kaki Rembat
Munir Dinie seronok wooo keja time nie..byk ekoq yg aku dpt rembat..kihkihkih...jnj hati puas..wekkkk
Munir Dinie
wan sharifah mohamad by the way yg polis tumbuk2 tu ape cite lakonan semata mata ke??????????
Hide replies
Irwan Dy
nampak sangt kebodahannya orang melayu sekarng...melayu ngan melayu pun nk jatuhkan.. nnti klau cina pegang ..mcm kt pulau pinang.. baru nk menganga.. pukimak betul.. otak letak kt pantat semua..
Hakimi Tores
Kalau orang tu tak buat hal takde polis nak pukul, pergi lah skolah jngan ponteng panjat pagar pulak
mohd shahilan zainal
+Irwan Dy terbaik..ni yang betul..melayu sekarang dah lupa kot
H Sellehuddin
pdan muke diorang tu polis dah layan baik baik dia yang kurang ajar korang tak tengok lagi kereta polis hancur tak payh kasi muke sangat god job polis
k ent
lol
Hamzah Norazmi
Bro bukan god tapi good. Want to speak english, please make sure to check your spelling, my brother. Tak pasal2 dapat dosa
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...