Upload

Loading...

De Bende van de Korenwolf in de Speeldoos in Baarn

1,277 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Oct 1, 2011

In het kleine familiehotel De Korenwolf woont Nina samen met haar grote rebelse zus Eefie, haar broertje 'whizz-kid' Joost en en grote puberbroer Pepijn. Hun ouders moeten altijd keihard werken en de kinderen moeten zichzelf maar zien te vermaken. Daar zijn ze samen met hun oma -erelid van de bende- erg goed in!
Maar als er plotseling eten uit het anders altijd zo gezellige hotel verdwijnt, en er ook nog een klasgenootje van Pepijn verdwenen is, staan de Bende en oma voor een raadsel. Het lijkt wel te spoken in het hotel! Een rijke baron biedt aan het mysterie op te lossen en Joost kan niet wachten hem te helpen. Maar dan krijgt de arme zwerver Roeie Rinus de schuld, wordt oma verliefd op de baron en Pepijn gedraagt zich ineens wel heel merkwaardig. En waar is de dure ring van oma gebleven?

In de familiemusical De bende van de Korenwolf, naar de populaire kinderboekenserie van Jacques Vriens, speelt Joost verslaggevertje. Met zijn camera neemt hij het publiek mee op avontuur in en om De Korenwolf. Gelukkig zien we alles wat hij meemaakt!

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...