Loading...

Cyprus

3,418 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Feb 8, 2011

'O tara mica, insa o insula mare si generoasa, ce gazduieste peisaje de o varietate impresionanta. In timp ce de-a lungul coastei, veti gasi plaje stralucitoare cu un nisip foarte fin, in interiorul insulei, nenumarate atractii isi intampina vizitatorii: de la padurile dese de pini ce acoperă muntii Troodos, la bisericile bizantine raspandite in toata insula si pana la bogatiile din Ayia Napa sau la plantatiile de portocali si culturile de vita de vie de pe langa Limassol. Istoria, este prezenta aici inca de pe vremea zeilor, de cand se spune ca zeita Afrodita s-a nascut pe aceste meleaguri, iar persii, grecii, egiptenii, romanii si chiar englezii, si-au lasat amprenta in cultura si arhitectura cipriota si chiar in arta culinara.
Numele insulei deriva din grecescul "arama". Ofera tot ceea ce e mai frumos in Grecia si Turcia: plaje mediteraneene insorite, sate fermecatoare si ruine ale civilizatiei antice. Fenicienii, romanii, cruciati, francii, venetieinii si alti cuceritori si-au lasat amprenta asupra civilizatiei locale. Influenta englezilor este cea mai evidenta si contemporana.
Cipru se lauda cu o viata de noapte placuta in toate orasele si statiunile. Petrecerile nu se opresc niciodata in capitala si in Limassol, dar in Paphos si Agia acestea tind sa tina cont de sezoanele turistice. Locurile de intalnire pentru cautatorii de distractie variaza de la cluburile de noapte la barurile sic din hotelurile de lux ale insulei.
Ciprul are o climă temperat-mediteraneeană, cu veri arzătoare şi uscate dar şi un sezon răcoros şi ploios care începe din luna octombrie şi durează până în luna martie. Temperatura medie anuală este de 20,6 grade Celsius.

http://www.christiantour.ro/

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...