Loading...

K-Clique - Mimpi ( feat Alif ) Lyrics

12,389 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 25, 2019

K-Clique - Mimpi ( feat Alif ) Lyrics

Original Music Video
-https://youtu.be/5UvKjk8zmhI

-Lyrics-


Hidup aku bagai mimpi
Hidup aku bagai mimpi
Banyak sudah 'ku lihat
Semuanya ku ingat, ingat, ingat
Hidup aku bagai mimpi
Betul-betul macam mimpi
Banyak sudah 'ku lihat
Semuanya 'ku ingat

Dah tak macam realiti
Dulu kini berbeza
Macam dalam fantasi
Aku tak dapat beza
Eh, rasanya menarik
Biar kerja bawah terik
Dulu kerja habis tarik
Hasil untuk hujung tarikh ayy

Aku, semalam termimpi
She neo-noir scene ni
She plays sin city
Lafaz safe she's next to me
Aku ride around white viva
Ooh yes i tease her
When she said "i need ya"
G, vista la vista Hah!

Eh, i got shocked!
Jadi aku layan aku jadi syok
Syok macam mimpi
Jadi aku terus lock
Rockin' with my clique
Now you know we don't Stop
Takkan pernah stop
Cause we rockin' at the top

Lady, u know how we do
When we do "macam mimpi"
Money in the clouds
Jangan lupa kata umi
"Belajar elok-elok"
Walau belok dapat degree
Milly-milly
Mari sini twenty 20 Yea!

Hidup aku bagai mimpi
Betul-betul macam mimpi
Banyak sudah 'ku lihat
Semuanya kuingat

Kapal kami dah berlabuh
Gempa akan datang
Turun kota yang di tumpu
Penuh satu padang
Cerita tentang aku
Kamu takkan faham
Baik duduk diam
Aku pendam simpan dalam

Kini, ramai sangat nak mengaku
Tahu aku, kawan dulu
Sama sama naik jatuh
Sekali buka payung
Ramai datang nak
Tumpang berteduh ayy
Mula dari benih tumbuh pokok
Penuh buah
Sampai tahap ini bukan senang
Tapi banyak sangat hadap susah

Banyak drama Wow
Terima kasih emm
Tak kejar nama Wow
Tapi K dikejar emm
Hustle-hustle kerja keras
Tapi mereka tak nampak ayy
Mata mata, mereka buta
Jadi biar gerak kujadi sejarah
Dulu cakap G kau tak akan ke mana
Aku tanya G ay kau ada di mana
Pandang rendah G sekarang siapa gila
Jangan bilang G kita ni kawan lama

Hidup aku bagai mimpi
Hidup aku bagai mimpi (yeah)
Banyak sudah 'ku lihat
Semuanya kuingat, ingat, ingat

Hidup aku langgar scene
Langgar tak peduli siapa

Macam dalam mimpi
Realitinya berbeza

Kalau dulu duduk belakang
Sekarang nak sapu rata
Kalau dulu beli ticket
Sekarang panggung kita punya!
Itu dulu lain macam
Cara kerja lain salam lain macam
Macam salam lain kerja
Cara lain-lain macam
Macam kau tak akan faham
Benda yang kami buat
Back to back with ma clique
Posisi paling kuat

Hidup wayang jalanku like a musical
Tak buat langkah untuk jadi terkenal
Tiba masa aku Go dan Blow dan set a Goal
Pecutan terkawal under control
Terbang atas langit (ayy ayy yah)
Pembawaan terkawal (ayy ayy yah)
Rendah diri bangkit
Tak kira siapa awal
Realiti terbalik

Hidup aku bagai mimpi (hidup aku bagai mimpi)
Hidup aku bagai mimpi (hidup aku bagai mimpi)
Banyak sudah 'ku lihat
Semuanya kuingat, ingat, ingat
Hidup aku bagai mimpi
Betul-betul macam mimpi
Banyak sudah 'ku lihat
Semuanya kuingat

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...