Loading...

Amir Jahari - Tanpamu ( Chord )

52,011 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 26, 2011
  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Comments • 73

Sulaiman theducknight
tolong bg chord aku juga manusia. please please please >.<
stanley steve
Sulaiman theducknight ok
Sulaiman theducknight
tq so much >.<
jack reeda
asal aku baru kenal lagu ni..siot.. talent..thats real talent. lama dah cari new style
Emmanuel Wellbert
perghh..steady laa bro..tok bok nya best pok..hihi..layan
Joker Boy
waduh abng amir, boleh ajar tak in person? hahaha saya minat giler cara abng amir main 😭👍🏼
ejatgitaris
Blh wat tutorial lagu Aku juga manusia x?sy ske lagu tu
ejatgitaris
Blh wat tutorial lagu Aku juga manusia x?sy ske lagu tu
capo lalala
child play....malangnyer payah nak nyanyi sekali...setahun baru mahir amir jahari oiii......
Mel Bong
nak belajar chord, end up terpegun tgk Amir main + nanyi je.. >< xaci
View all 2 replies
Mel Bong
==
Hide replies
danakunaklagi
Ajar lah lbh detail ...please
faris habbo
ade reason amir tanak kasi terus chord lagu ni.dia nk peminat improve dgn carik sendiri... lepas bace penjelasan kat blog dia,rase bersalah nk post tab lagu ni...
Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...