Upload

Loading...

CTS Help Desk Renovation at SUNY Oswego

303 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 7, 2014

CTS recently renovated the campus Help Desk to better serve our customers. The new setup optimizes the space, allowing us to work more efficiently and to better handle phone and walk-in traffic.

The front desk has a more flexible design to balance both phone calls and visitors. Formerly, it was possible for a technician to be on the phone during heavy call times, but yet have visitors standing at the counter waiting for them to finish the call to assist them. We now have a space which will allow our technicians to focus on assisting people on the phones while a nearby space can focus on visitors.

Our workbenches on the side wall are standing height now vs. our previous sitting height tables. Formerly, there was not enough room to accommodate sitting chairs while working on fixing computers. The workbenches allow for standing or sitting with ample repair space.

In addition, we will have flexible consulting spaces. Benches will be installed in the near future around the perimeter wall in front of the front desk . Already available is a consulting table behind the front desk.

All of the staff working at the Help Desk now also have ample work space with their own storage. Previously, space was pretty tight with no real room for filing or personal belongings.

All-in-all, we are very pleased with our renovation. We would like to thank the campus Facilities staff, contractors and CTS staff for helping us design a more welcoming, flexible space that we hope has direct benefits to our customers. CTS recently renovated the campus Help Desk to better serve our customers. The new setup optimizes the space, allowing us to work more efficiently and to better handle phone and walk-in traffic.

The front desk has a more flexible design to balance both phone calls and visitors. Formerly, it was possible for a technician to be on the phone during heavy call times, but yet have visitors standing at the counter waiting for them to finish the call to assist them. We now have a space which will allow our technicians to focus on assisting people on the phones while a nearby space can focus on visitors.

Our workbenches on the side wall are standing height now vs. our previous sitting height tables. Formerly, there was not enough room to accommodate sitting chairs while working on fixing computers. The workbenches allow for standing or sitting with ample repair space.

In addition, we will have flexible consulting spaces. Benches will be installed in the near future around the perimeter wall in front of the front desk . Already available is a consulting table behind the front desk.

All of the staff working at the Help Desk now also have ample work space with their own storage. Previously, space was pretty tight with no real room for filing or personal belongings.

All-in-all, we are very pleased with our renovation. We would like to thank the campus Facilities staff, contractors and CTS staff for helping us design a more welcoming, flexible space that we hope has direct benefits to our customers. You can also o view more photos on our Facebook page at https://www.facebook.com/SUNYOswegoCTS.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up Next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...