Loading...

Kätkijät - Suomenkielinen traileri

16,426 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 2, 2011

Nyt DVD:nä

Hayao Miyazakin ja Studio Ghiblin elokuvan 'Kätkijät' suomenkielinen traileri.

Hayao Miyazakin käsikirjoitus pohjaa Mary Nortonin Kätkijät --romaaniin, joka ilmestyy uudelleen suomeksi elokuvan kunniaksi. Elokuvan tarina on siirretty 50-luvun Englannista nykypäivien Japaniin. Elokuvan tapahtumapaikkana on omakotialue suuren kaupungin tuntumassa. Seutu muistuttaa yllättävän paljon Ghibli-studion kotiseutua Koganeita Tokion laidalla.

Nuori Arietta asustelee perheensä kanssa ´inhimalisten´ lattialautojen alla. 14-vuoden ikään tultuaan hän pääsee isänsä mukaan lainausmatkalle. Arietta kohtaa tavallisen kokoisen pojan Sho´n. Kätkijöiden ensimmäisen säännön mukaan ikinä ei saisi antaa ´inhimalisten´ nähdä itseään, mutta Arietta ei voi olla kuuntelematta sydämensä ääntä. Nuorten välillä leimahtaa kiintymys, joka auttaa kumpaakin löytämään paremmin itsensä.

Klassinen tarina on täynnä Ghibli -magiaa. Ranskalainen säveltäjä ja laulaja Cecile Corbel on tehnyt ajattoman musiikin sekä kauniin tunnuslaulun, jonka hän esittää itse englanniksi ja japaniksi. Esineiden ja asioiden poikkeukselliset mittakaavat avaavat huvittavia ja jännittäviä perspektiivejä tarinaan.

Elokuvateattereissa 28.10.2011
Alkuperäinen nimi: Kari-gurashi no Arietti
Suomenkielinen ohjaus: Pakka Lehtosaari
Arrietta: Satu Pikkusaari
Sho: Antti LJ Pääkkönen
Hemmeli: Eija Ahvo
Haru: Titta Jokinen

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...