Loading...

VII. Medfakultetno prvenstvo v improvizaciji

2,301 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 20, 2012

Fakulteta za šport ima najboljšo igralko namiznega tenisa, Fakulteta za pomorstvo in promet najboljšega jadralca. Elektro ima najboljšega ig, pedagoška najobilnejša kosila. FDV ima najlepša dekleta, agrftjevci ga največ nesejo, FKKT-jevci plačajo najvišjo zavarovalnino, FRI-jevci bodo najlažje dobili službo. Zdravstveniki so najboljši v odbojki na mivki, Biotehniška fakulteta v orientacijskem teku, študij traja najdlje na medicinski, pravniki so pa itak razred zase. Pa naj še kdo reče, da je rivalstvo med fakultetami samo mit ... zakaj ga ne bi podpihovali tudi mi?

Impro liga, vseslovensko prvenstvo v gledališki improvizaciji, tako iz razlogov sprostitve grebatorske energije in akademske patriotskosti v marcu 2012 prireja sedmo medfakultetno prvenstvo v gledališki improvizaciji. Rekordnih 12 dvojic fakultet Univerze v Ljubljani in Univerze v Mariboru bo v sklopu študentskega meseca kulture, ki ga organizira ŠOU v Ljubljani, razkazovalo svojo razkošno talentiranost v igri hitrih reakcij, spontanih vzgibov in bujne domišljije. Vse bo seveda zaigrano po predlogih občinstva in pod budnim očesom navijačev. Brez prask in modric, a zato nič manj napeto.

Prost vstop na vse predstave podarja ŠOU v Ljubljani, brezplačne vstopnice pa bodo na voljo na dan predstave v KUD-u od 17. ure naprej. Vsak posameznik lahko prevzame največ dve vstopnici za vsako predstavo. Število gledišč je omejeno!

Vabljeni!

www.impro-liga.si

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...